Το πλάνο της Super League για να σώσει τη σεζόν και τον «κουμπαρά» της - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Το πλάνο της Super League για να σώσει τη σεζόν και τον «κουμπαρά» της

featured image

Ο «πάγος» που έχει μπει σε κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχει προκαλέσει πλήθος προβλημάτων σε διοργανώτριες Αρχές και συλλόγους -ειδικά στο οικονομικό κομμάτι. Ιδίως στο ποδόσφαιρο, που τα «πακέτα» είναι μεγαλύτερα, αντίστοιχου μεγέθους είναι και οι ζημιές.

Η Super League, προκειμένου να μειωθούν στο ελάχιστο δυνατό οι ζημιές, θα θέσει προς ψήφιση την Πέμπτη (02/04) το πλάνο για να περιοριστούν στο μέγεθος του δυνατού οι όποιες απώλειες.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, αυτό προβλέπει οι προπονήσεις να αρχίσουν με το ξεκίνημα του Μαΐου, εφόσον φυσικά το επιτρέψει η κυβέρνηση. Ακολούθως, θα δοθούν 3-4 εβδομάδες στις ομάδες για να κάνουν προετοιμασία (καθώς θα έχουν συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες απραξίας) και υπάρχουν δύο σενάρια για την έναρξη της δράσης. Το πρώτο προβλέπει σέντρα 23-24 Μαΐου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά, 30-31 Μαΐου.

Τα πλέι οφ θα διεξαχθούν σε 10 αγωνιστικές, ενώ εκκρεμούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Άρης – ΑΕΚ) και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ματς αυτά μπορούν να διεξαχθούν μέσα σε 45 ημέρες, ενώ εάν ο χρόνος πιέζει, ίσως γίνουν μέσα σε 40 ημέρες. Αυτό συνεπάγεται ότι η σεζόν στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί το διάστημα 10-15 Ιουλίου.

Φυσικά, όλα αυτά θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ