Στον γάμο της δε χωρούσε στο νυφικό της – Έχασε 90 κιλά και έγινε αγνώριστη - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Στον γάμο της δε χωρούσε στο νυφικό της – Έχασε 90 κιλά και έγινε αγνώριστη

featured image

Γυναίκα ζύγιζε 146 κιλά. Έφτασε στο σημείο να μην χωρά ούτε στο νυφικό της. Είχε εθισμό στο φαγητό και αποφάσισε να απεξαρτητοποιηθεί. Αδυνάτισε και έχασε σχεδόν 90 κιλά. Η γυναίκα αυτή είναι η Lyndsey Hoover, από το Τέξας και τώρα χωράει σχεδόν σε όλα τα ρούχα.

Έτρωγε περίπου 4,000 θερμίδες την ημέρα, αλλά αποφάσισε να αλλάξει μετά από ένα ταξίδι με το αεροπλάνο. Μιας και δεν μπορούσε να δέσει τη ζώνη. Από τότε, έχει ξοδέψει περίπου $15,500 σε επεμβάσεις για να μεταμορφώσει το σώμα της.

Η Lyndsey έκανε εγχείρηση στομάχου για να μειώσει την ποσότητα του φαγητού που μπορούσε να φάει και έτσι να χάσει το περιττό βάρος. Μετά όμως είχε μείνει πολύ χαλαρό το δέρμα της και ακόμα δεν μπορούσε να νιώσει άνετα με το σώμα της. Έπρεπε να αγοράζει μεγαλύτερο νούμερο παντελόνι για να χωράει το δέρμα της.

Γυναίκα έχασε 90 κιλά “Πάντα ήμουν υπέρβαρη αλλά στα 21α γενέθλιά μου ένιωσα πως η ζωή μου είχε τελειώσει. Πάντα φανταζόμουν πως θα ήμουν έξω με φίλους να γιορτάζω, αλλά δεν είχα τίποτα να γιορτάσω”.

“Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, γιατί δεν χωρούσα σε καμία καρέκλα λόγω του μεγέθους μου. Δεν μπορούσα με τίποτα να βρω ρούχα που να μου κάνουν”.

Μία φορά όμως που γυρνούσα από οικογενειακές διακοπές στο Las Vegas και δεν μπορούσα να δέσω τη ζώνη, ήξερα πως έπρεπε να πάρω δραστικά μέτρα για να αλλάξω τη ζωή μου.

Τότε, αποφάσισε να κάνει την εγχείρηση στομάχου και ξεκίνησε αυστηρή διατροφή. Άρχισε να χάνει γρήγορα κιλά και να νιώθει πολύ όμορφα.



Η γυναίκα αφού έχασε τα κιλά, έκανε κοιλιοπλαστική και έβαλε εμφυτεύματα και τώρα πια έχει το σώμα των ονείρων της. Λέει πως ο άντρας της την είχε παντρευτεί όταν ήταν πιο βαριά από ποτέ, την έβλεπε διαφορετικά και ποτέ δεν είχε καταλάβει πόσο μεγάλη ήταν στην πραγματικότητα.

Το βάρος της όμως είχε αρχίσει να της δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα. Είχε πολύ έντονους πόνους στην πλάτη και είχε γίνει προ-διαβητική.

Έτσι, ξεκίνησε παράλληλα και πολύ αυστηρή διατροφή, τρώγοντας 700 θερμίδες τη μέρα για 1,5 χρόνο.

Τώρα, μετά από τόσο καιρό νιώθει άνετα με το σώμα της και δεν φοβάται να το δείξει. Νιώθει περήφανη γι’ αυτό που τα κατάφερε. Μάλιστα λέει πως επιτέλους ζει την ζωή που πάντα είχε ονειρευτεί.