Μηνύματα οργής ανάμεσα σε Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Μηνύματα οργής ανάμεσα σε Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

featured image

Νέες αποκαλύψεις για το είδος της σχέσης που είχαν Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου έρχονται στο φως, μέσω των μηνυμάτων που αντάλλαζε το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται πως δεν κατάλαβε ποτέ ότι είχε παιδιά. Ανωριμότηταοργήθυμός και παραλογισμός είναι τα χαρακτηριστικά των μηνυμάτων.

Αυτή τη φορά στη δημοσιότητα ήρθαν από την εκπομπή «Tlive», μηνύματα που εστάλησαν 5 και 6 Απριλίου, με την Τζωρτζίνα να είναι στο «επίκεντρο»… Στις 11 Απριλίου η 9χρονη έπαθε την πρώτη μεγάλη ανακοπή που την άφησε τετραπληγική…

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ακόμα η εκπομπή για την εξωσυζυγική σχέση της 33χρονης προφυλακισμένης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε like σε αναρτήσεις του «Γιαννάκη», όπως τον αποκαλούσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο συγκεκριμένος διάλογος:


Ρούλα: Κοίτα ποιος μιλάει, ο πρώτος διδάξας. Έχει μπερδευτεί το παιδί, μην της χαλάς την ψυχολογία της. Επιτέλους άσε την να ηρεμήσει μόνη της. Το έκλεισε, το λες και μόνος σου.


Μάνος: Βέβαια, γιατί δεν της είπες ότι η μάνα της (γ…) με άλλον.

Ρούλα: Πες την αλήθεια στο παιδί ρε. Αν έχεις λίγο ίχνος τσίπας ντροπή σου. Ακόμα και τώρα πες την αλήθεια στο παιδί. Δε ντρέπεσαι καθόλου που ακόμη και τώρα λες ψέματα; Τα κάνει όλα όπως θες εσύ. Εσύ μια ζωή θέλεις να φύγεις. Να αφήσεις τη μαμά της Τζωρτζίνας ήσυχη. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Εσύ τα έκανες όλα πάλι. Οπότε αν θέλει θα σε ξαναπάρει κάποτε. Καλό μεσημέρι. Πήγαινε εσύ στην γκαρσονιερίτσα που την έχεις και έτοιμη και άσε τι θα κάνω εγώ. Άντε γεια.

Μάνος: Ξέρεις τι θα κάνεις, δε θα χάσεις.

Ρούλα: Να μη με άφηνες αν ήξερες.

Μάνος: Έτσι όπως το χεις κάνει, λίγα χρόνια ακόμη του δίνω και θα σε καταλάβει. «Να γ@μι@μ@ι εγώ στη δουλειά και εσύ στην πράξη. Και να την παρατάς κιόλας για να πας να γ@μ@θ@ς.

Ρούλα: Είδες μωρέ πώς αντιστρέφονται οι όροι καμιά φορά; Λέγε ό,τι θες, λεγε. Το έχει και ο συνάδελφός σου ο Καρράς… Τράβα το δρόμο σου και άσε μας ήσυχες.

Μάνος: Εγώ λυπάμαι και πάρα πολύ, που άλλο νόμιζα και άλλο ήσουν.

Ρούλα: Είδες μωρέ, κρίμα. Άντε γεια σου τώρα, μου τελείωσες. Ούτε να παίξω μαζί σου δε μου βγαίνει πλέον. Μόνο λύπηση. Που λες ό,τι λες σε μία μάνα που έχει χάσει 2 παιδιά. Γιατί μας έκανες την αγάπη, αηδία πλέον…