Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο δολοφόνος πήγε να καλύψει τα ίχνη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και στο τέλος… παραδόθηκε! - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο δολοφόνος πήγε να καλύψει τα ίχνη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και στο τέλος… παραδόθηκε!

featured image

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του χωριού: «Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο»

Άλλη μια δολοφονία 43χρονης γυναίκας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γυναικοκτονιών στη χώρα μας. Σοκαρισμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις το πανελλήνιο αναφορικά με την υπόθεση στραγγαλισμού μίας μητέρας από τον ίδιο της τον σύζυγο, χθες το απόγευμα σε ένα χωριό της Καβάλας.

«Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο» λένε οι γείτονες

Ο 55χρονος δολοφόνος σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση είναι πως, ο άνδρας προσπάθησε αρχικά να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του, αλλά μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ώσπου στο τέλος κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε!



Μάλιστα, στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος είπε χαρακτηριστικά «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός. Ένδειξη ότι επιχείρησε να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα στους καρπούς του. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Οι γείτονες αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι, «αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν».

Πρόεδρος Κοινότητας Πηγών: «Έχουμε συγκλονιστεί»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγών του Νομού Καβάλας, Δημήτρης Λεπίδας για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού. «Έχουμε συγκλονιστεί όλοι, ήταν εξυπηρετικότατη. Δεν ξέρουμε τι σχέση είχε με τον άνδρα της» ανέφερε χαρακτηριστικά.