Κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής ο Βασίλης Τσιάρτας; - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής ο Βασίλης Τσιάρτας;

featured image

Υποψήφιος βουλευτής με τον νέο πολιτικό σχηματισμό που ιδρύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, φιλοδοξεί να είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας που έχει απασχολήσει κατά καιρούς την κοινή γνώμη με τις απόψεις του. Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπογδάνος ανακοίνωσε στις αρχές Απριλίου τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο «Εθνική Συμφωνία» σε συνεργασία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο που αναμένεται να μετασχηματιστεί εντός των επομένων ημερών σε κόμμα. Πρόεδρος του κόμματος θα εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θάνος Τζήμερος, με τους Μπογδάνο και Κρανιδιώτη να αναλαμβάνουν τις θέσεις αντιπροέδρων.


Στο πλαίσιο αυτό το υπό ίδρυση κόμμα αναζητεί στελέχη και έτσι έχει γίνει και η συζήτηση με τον Βασίλη Τσιάρτα που καλοβλέπει την είσοδό του στην πολιτική.


Να θυμίσουμε πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος έχει καταγωγή από την Ημαθία και ειδικότερα από την περιοχή της Αλεξάνδρειας. Από την άλλη πλευρά, διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα. Οπότε το ερώτημα είναι αν κατέβει και ποια περιφέρεια θα επιλέξει τελικά. Ημαθία ή Αττική;