Ο «Μr Porsche» με την κόκα για… χρυσά ρουθούνια – Τρέμει το κυριλέ Κολωνάκι για την «καυτή» ατζέντα - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ο «Μr Porsche» με την κόκα για… χρυσά ρουθούνια – Τρέμει το κυριλέ Κολωνάκι για την «καυτή» ατζέντα

featured image

Tσάκωσαν 29χρονο που με supercar έκανε… ντελίβερι «λευκής σκόνης» σε «βαριά» ονόματα του Κολωνακίου και των χλιδάτων προαστίων

Eχουν χάσει τον ύπνο τους «βαριά» ονόματα του Κολωνακίου, των βορείων και των νοτίων προαστίων, αλλά και γνωστά ονόματα της αθηναϊκής showbiz, μετά τη σύλληψη ενός 29χρονου που έκανε «ντελίβερι» κοκαΐνης ακόμη και στα… κοσμικά σαλόνια τους, στα οποία μάλιστα πήγαινε οδηγώντας μια πολυτελή Porsche ή μια μηχανή μεγάλου κυβισμού!

Ο νεαρός ντίλερ συνελήφθη κατά τη διάρκεια καλά οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ερευνούν πλέον την εμπλοκή και άλλων προσώπων στη διακίνηση πόρτα – πόρτα της… λευκής σκόνης στα κολωνακιώτικα στέκια, εκει όπου συχνάζουν γόνοι ευκατάστατων οικογενειών, στάρλετ της τηλεόρασης και wannabe μοντέλα που αναζητούν πλούσιο…γαμπρό!

Ο 29χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ομως η παρουσία του με τη χλιδάτη Porsche και την πανάκριβη μοτοσικλέτα στα στέκια της υψηλής κοινωνίας, όπου έβρισκε την πελατεία του, έκανε αίσθηση. Ετσι, οι αστυνομικοί τον έθεσαν σε παρακολούθηση και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έκαναν έφοδο στο σπίτι του στον Διόνυσο, όπου βρήκαν 240 γραμμάρια κοκαΐνη, πλήθος νάιλον στα οποία συσκεύαζε τα ναρκωτικά και το χρηματικό ποσό των 5.460 ευρώ, που προερχόταν προφανώς από την πώληση ναρκωτικών. Επίσης, κατασχέθηκαν η Porsche, άλλο ένα αυτοκίνητο και η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την Espresso, o κρύος ιδρώτας όμως δεν έχει λούσει μόνο τον «κύριο Πόρσε» μετά τη σύλληψή του αλλά και το κυριλέ Κολωνάκι, μια και οι πελάτες υπεράνω υποψίας τρέμουν για την καυτή ατζέντα που προφανώς και έχει ονόματα, διευθύνσεις και… γραμμάρια!



Η Δίωξη Ναρκωτικών όμως πέτυχε και δεύτερο χτύπημα στα κυκλώματα κοκαΐνης, συλλαμβάνοντας και έναν 27χρονο ντίλερ, ο οποίος δρούσε στην περιοχή του Κορωπίου και στα νότια προάστια, καθώς και αυτός έκανε «ντελίβερι» στους πελάτες με πολυτελή μοτοσικλέτα. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και βρήκαν επιμελώς κρυμμένα στη μηχανή του μερικά γραμμάρια κοκαΐνη, τα οποία προορίζονταν πιθανότατα για κάποιον πελάτη.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 27χρονου, που ούτε αυτός είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, βρέθηκαν 59,4 γραμμάρια κοκαΐνη, 13,5 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 13 φυσίγγια, ένα αυτοκίνητο, μία μοτοσικλέτα, 560 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εκτιμούν πως τα κυκλώματα χρησιμοποιούν πλέον πρόσωπα χωρίς ποινικό μητρώο, για να μην κινούν τις υποψίες τους. Με τον τρόπο αυτό, μέρα με τη μέρα, έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στα στέκια επωνύμων, δίχως να δίνουν στόχο.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε κακουργηματικές διώξεις και τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή. Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Δίωξης έχουν στείλει στα εργαστήρια τα τηλέφωνα των δύο νεαρών ντίλερ για να ανακαλύψουν τις επαφές τους και τυχόν συνεργούς τους στα μπαρ και στις καφετέριες των περιοχών όπου διένεμαν το παράνομο εμπόρευμά τους. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται αν χρησιμοποιούσαν γνωστούς θαμώνες κέντρων διασκέδασης ως… μεσάζοντες για να αυξήσουν την πελατεία τους στους επιχειρηματικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους της αθηναϊκής νύχτας.