Γυναίκα κάνει μπάνιο μια φορά την εβδομάδα και ο σύζυγός της δεν ενοχλείται (vid) - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Γυναίκα κάνει μπάνιο μια φορά την εβδομάδα και ο σύζυγός της δεν ενοχλείται (vid)

featured image

Η εξήγηση που έδωσε η γυναίκα πάντως, δεν είναι και τόσο πειστική.

Μια TikToker με το όνομα @reindrrop, αποκάλυψε σε ένα βίντεο που έγινε γρήγορα viral ότι κάνει μπάνιο μόνο μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, είπε ότι αυτό δεν ενοχλεί τον σύντροφό της. Οι ακόλουθοι της Ρέινα έμειναν έκπληκτοι, ωστόσο εκείνη έδωσε τέσσερις λόγους για τους οποίους πλένεται μόνο μία φορά.

«Καταλαβαίνω τις απορίες σας. Επιμένω όμως σε αυτό που σας είπα. Απλώς δεν μου αρέσει. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σας εξηγήσω τους λόγους για να καταλάβετε γιατί δεν μου αρέσει να κάνω συχνά μπάνιο», είπε αρχικά και στη συνέχεια ανέφερε τους λόγους που την κουράζει το μπάνιο.

«Πρώτον, ο χρόνος που χρειάζεται για να ζεσταθεί το νερό, μετά το να μπω για ντους και να κάνω όλα τα απαραίτητα, το να βγω από το ντους, να στεγνώσω και να περιμένω να στεγνώσουν τα μαλλιά μου.

Δεύτερον, τα βρεγμένα μαλλιά. Μισώ την αίσθηση των βρεγμένων μαλλιών και δεν μπορώ να τα στεγνώσω με το πιστολάκι διότι μισώ τον ήχο του.


Τρίτον, τα δερματικά προβλήματα. Από τότε που εμφανίστηκαν, άρχισα να κάνω λιγότερες φορές. Από το γυμνάσιο δεν έκανΑ ποτέ καθημερινό ντους, διότι πάθαινα έκζεμαλόγω του ξηρού τριχωτού της κεφαλής. Το δέρμα μου είναι σε καλύτερη κατάσταση πλέον.


Τέταρτον, η σπατάλη τόσο στο νερό όσο και στα προϊόντα που χρησιμοποιείς για να κάνεις μπάνιο», είπε η Ρέινα, η οποία όταν ρωτήθηκε αν ο σύντροφός της ενοχλείται, πρόσθεσε: «Όχι δεν τον ενοχλεί τόσο ώστε κάτι τέτοιο να μας χωρίσει».

Το βίντεο της Ρέινα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και η Δρα Σάρα Γουέλς αναφέρθηκε στο πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε μπάνιο λέγοντας: «Από ιατρικής άποψης δεν χρειάζεται να κάνετε μπάνιο περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα εκτός και είστε εμφανώς βρώμικοι ή ιδρωμένοι. Το επάγγελμα και οι καθημερινές συνήθειες είναι οι παράγοντες που καθορίζουν πόσο συχνά πρέπει να κάνει κάποιος μπάνιο», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Γενικά είναι σημαντικό να πλένετε τα πόδια σας, τις μασχάλες και τη βουβωνική χώρα, καθώς αυτές οι περιοχές του σώματος είναι επιρρεπείς στις μολύνσεις. Ακόμα και χωρίς τον Covid θα πρέπει να πλένετε τακτικά τα χέρια σας».