Αποκάλυψη: «Ο Τράγκας ήθελε να κάνει το εμβόλιο κρυφά από τη γυναίκα του» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Αποκάλυψη: «Ο Τράγκας ήθελε να κάνει το εμβόλιο κρυφά από τη γυναίκα του»

featured image

Δεν είχε εμβολιαστεί επειδή «ήθελε να αποφύγει την μουρμούρα από την σύζυγό του»

Αποκαλύψεις για τον Γιώργο Τράγκα έκανε ο στενός συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα του δημοσιογράφου, στο οποίο αναφέρεται ότι ο ίδιος παύει από τη θέση της διευθύντριας του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», τη σύζυγό του Μαρία Καρρά. Σύμφωνα με τον κ. Κουρτζίδη, πρώην εκπρόσωπο του κινήματος, ο Γιώργος Τράγκας αποφάσισε να καθαιρέσει τη σύζυγό του, επειδή την θεωρούσε εμπόδιο στα σχέδιά του, καθώς η ίδια αρνούνταν να διοχετευθεί χρήμα στο κόμμα.


Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να αναλάβει τη θέση ο γιος του Γιάννης Τράγκας, ωστόσο η επιθυμία του δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς μετά από συζητήσεις, ο γιος του επέμενε να μην ασχοληθεί ο πατέρας του με την πολιτική.


Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην εκπρόσωπο του κόμματος, ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ήταν κατά των εμβολίων, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί κρυφά από τη σύζυγό του και σκόπευε να το κάνει κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Γαλλία, το οποίο δεν πρόλαβε.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτζίδη, ο Γιώργος Τράγκας γνώριζε ότι η υγεία του είναι επιβαρυμένη και ότι έπρεπε να εμβολιαστεί, ωστόσο, έλεγε ότι «ήθελε να αποφύγει την μουρμούρα από την σύζυγό του».

Μάλιστα, το γεγονός επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ανέφερε ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή και της είχε αποκαλύψει στα παρασκήνια ότι ήθελε να εμβολιαστεί.