Δεν την αναγνωρίζει ούτε η μάνα της - Αυτή είναι η 24χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Δεν την αναγνωρίζει ούτε η μάνα της - Αυτή είναι η 24χρονη που έχει εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις

featured image

Μια 24χρονη από την Αυστραλία έχει ξοδέψει πάνω από 70.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες την έχουν μετατρέψει σε μια ζωντανή «Barbie».

Συγκεκριμένα η εικόνα της Τζάσμιν Φόρεστ έχει αλλάξει ριζικά από τις πλαστικές, ενώ η ίδια δεν το μετανιώνει, αντιθέτως θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για μείωση μετώπου, ενέσεις γλουτών και ρινοπλαστική.

«Κοιτάω τους κανονικούς ανθρώπους της ηλικίας μου και νιώθω άσχημα για αυτούς. Αν δεν ήταν οι πλαστικές, θα εργαζόμουν στα McDonald’s», λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη ζωή της, ενώ τονίζει πως «λόγω όλων των αισθητικών επεμβάσεων μου, έχω πλούσιους φίλους που με κακομαθαίνουν και έναν sugar daddy, που με αφήνει να ζω σε σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων και πληρώνει τα πάντα. Δεν χρειάζομαι δουλειά».

Η νεαρή από την Αυστραλία δηλώνει πως ο λόγος που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, είναι επειδή θέλει να ζήσει μια πλούσια ζωή με ανέσεις. «Σε νεαρή ηλικία, συνειδητοποίησα ότι τα πιο όμορφα κορίτσια τα πήγαιναν καλύτερα στη ζωή. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ ψεύτικο μαύρισμα και μακιγιάζ, με αντιμετώπισαν διαφορετικά και τράβηξα περισσότερη προσοχή», ενώ προσθέτει ότι «Προσπάθησα να κάνω κανονικές δουλειές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο. Αν είσαι όμορφος, οι άνθρωποι απλώς σου δίνουν πράγματα. Ξέρω ότι ακούγεται νωχελικό, αλλά πάντα ήθελα τον τρόπο ζωής της πριγκίπισσας όπου τα πράγματα απλά σου προσφέρονται. Ήξερα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εμφάνισή μου».«Eίμαι έξυπνη με τα χρήματά μου. Προτιμώ να ξοδέψω χρήματα σε χειρουργική επέμβαση παρά σε μια τσάντα, γιατί είναι επένδυση. Σε βοηθάει να προχωρήσεις» και προσθέτει «Θα μπορούσα εύκολα να βρω κάποιον άλλον να με προσέχει, αν το χρειαζόταν, λόγω της εμφάνισής μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι εκεί έξω, που είναι πρόθυμοι να φροντίσουν ένα κορίτσι σαν εμένα».