Βαρύ πένθος για τη Ντέσσυ Κουβελογιάννη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Βαρύ πένθος για τη Ντέσσυ Κουβελογιάννη

featured image

«Ήρθε η ώρα να απογαλακτιστώ.. Θέλω να πιστεύω πως εκεί που είσαι θα έχεις και ελληνικό καφέ και τσιγάρα..»

Η παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, με βαρύ πένθος να έχει «χτυπήσει» την οικογένειά της.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο facebook έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα, με την ίδια να την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα, γράφοντας:

«Στην αρχή ήμουν η κόρη της Τότας… Χρόνια μετά έγινες η μαμά της Ντέσσυς.. οι καυγάδες μας ομηρικοί. Πολλές διαφορές, αλλά περισσότερα τα κοινά χαρακτηριστικά μας.. Το ασύλληπτο μαύρο χιούμορ που κάναμε μεταξύ μας για θέματα που άλλοι τα ξορκίζουν χτυπώντας ξύλο.. Γέλια μέχρι δακρύων.. Μαύρων συνήθως αφού βαριόσουν να ξεβάφεσαι… Κακή συνήθεια.. Μια από τις πολλές.. Βασικά δεν ήθελες να σου λένε τι να κάνεις.. Δεν «έμπαινες» σε κουτάκια.. Ίσως γι’αυτό δε «χωράω» κι εγώ σε κανένα από αυτά.. Ο καθένας μας έχει τα «στεγανά» του.. Εμείς πάλι, συμφωνούσαμε σε πολλά και ίσως παράδοξα, για κάποιους.. Δε δίναμε σημασία στα «έτσι πρέπει να γίνει».. Δυστυχώς όμως σε κάποια πρέπει να συμβιβαστούμε κι ας μη γίνεται.. Όπως σήμερα.. Εγώ πρέπει να συνηθίσω στην ιδέα πως δε θα ξανατσακωθούμε, δε θα ξαναγελάσουμε, δε θα σου παίρνω τσιγάρα, δε θα ξανα ακούσω πολιτικές αναλύσεις και τις κλασικές ατάκες σου. Το χειρότερο, δε θα ξανα φωνάξω μαμά, για να ακούσω τη φωνή σου…Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα να απογαλακτιστώ.. Θέλω να πιστεύω πως εκεί που είσαι θα έχεις και ελληνικό καφέ και τσιγάρα.. Εύχομαι ο παράδεισος να είναι ακριβώς όπως τα νησιά fiji που πάντα ήθελες να πας…Καλό ταξίδι μαμά.. Σε αγαπώ πολύ..»*πηγή φωτογραφίας facebook