Κάτω Πατήσια: Κατέληξε ο τραυματίας, στους τρεις οι νεκροί από την συμπλοκή – Σεσημασμένοι για ναρκωτικά οι εμπλεκόμενοι - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Κάτω Πατήσια: Κατέληξε ο τραυματίας, στους τρεις οι νεκροί από την συμπλοκή – Σεσημασμένοι για ναρκωτικά οι εμπλεκόμενοι

featured image

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η υπόθεση με τη σύλληψη τους για ναρκωτικά είχε γίνει γνωστή πριν από λίγο καιρό

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν αργά την νύχτα σε αιματηρή καταδίωξη, στα Κάτω Πατήσια, που εξελίχθηκε σε Φαρ Ουέστ!

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο άνδρας που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κατά την προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο της συμπλοκής υπέκυψε στα τραύματά του, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από το περιστατικό στους τρεις.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:30, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, όταν ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά άτομα αλβανικής καταγωγής, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα- για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκονταν σε υπόθεση ναρκωτικών.

Μία γυναίκα οδηγούσε όχημα Mercedes και σε θέση συνοδηγού επέβαινε ένας άνδρας που πυροβόλησε νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Ο Αλβανός τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παμακάριστος» και κατέληξε στη συνέχεια. Την μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα. Τότε, ο πατέρας πυροβόλησε τον άνδρα που τραυμάτισε τον γιο του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η γυναίκα οδηγός στην προσπάθεια της να απομακρυνθεί από το σημείο του ενόπλου επεισοδίου, στην οδό Ανθυπολοχαγού Σταμάτη Ρεγκούκου, παρέσυρε και τραυμάτισε έτερο Αλβανό αναβάτη δικύκλου ο οποίος τραυματίσθηκε και επίσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Κατά την άφιξη των πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης στο σημείο, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της οδηγού.

Ο συνοδηγός του Audi, που προσπάθησε να τρέξει για να καλυφθεί, χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα, άλλο πρόσωπο που επέβαινε στη Mercedes εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, σταμάτησε διερχόμενο οδηγό και υπό την απειλή όπλου του πήρε το όχημα και διέφυγε.


Η Άμεση Δράση άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που διέφυγε από τα Πατήσια και τελικά τον εντόπισε στη λεωφόρο Δημοκρατίας 124, στους Αγίους Αναργύρους, όπου διέπραξε ληστεία έχοντας αποσπάσει 20 ευρώ. Νωρίτερα, σε έξαρση ψυχικής ορμής, ο ίδιος εισέβαλε σε πρατήριο καυσίμων της Aegean στη Λ.Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους και σύμφωνα με τους εργαζόμενους τους απευθύνθηκε με ακατάληπτο λόγο.


Όταν βγήκε από το μπαρ, ο άνδρας επιχείρησε να διαφύγει πεζός, όμως το περιπολικό τον ακολούθησε. Τότε ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε σφαίρα ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον ένοπλο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η υπόθεση με τη σύλληψη τους για ναρκωτικά είχε γίνει γνωστή πριν λίγο καιρό. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ διαπίστωσαν αμέσως πως το άτομο που έπεσε νεκρό στους Αγίους Αναργύρους ήταν σεσημασμένο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τους υπόλοιπους, αλλά και για τη γυναίκα που συνελήφθη.

Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει οτι το πρωί του Σαββάτου δυο Αλβανοί μεταξύ των εμπλεκομένων είχαν διαπληκτιστεί και το απόγευμα συναντήθηκαν στα Κάτω Πατήσια. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, επτά Αλβανοί επιβαίνοντες σε τρία οχήματα και δύο δίκυκλα συναντήθηκαν, καυγάδισαν και κατέληξαν σε συμπλοκή, η οποία είχε ως συνέπεια να χάσουν την ζωή τους συνολικά τρία άτομα και να τραυματιστούν άλλα τρία, μεταξύ των οποίων οι δύο αστυνομικοί.