Αίγινα: Αuτή είναι η 20χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της μητέρας της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Αίγινα: Αuτή είναι η 20χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της μητέρας της

featured image

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Αίγινας από το συγκεκριμένο συμβάν

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Αίγινας λόγω απαγχονισμού μιας 20χρονης κοπέλας η οποία εντοπίστηκε σήμερα.

Η 20χρονη, που βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα, έπαιζε μπάσκετ σε τοπική ομάδα.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός της που τη γνώριζαν, έκαναν λόγο για ένα ευδιάθετο και δραστήριο κορίτσι του οποίου οι γονείς έχουν χωρίσει. Η 20χρονη εργαζόταν σε καφετέρια. Όσοι ήταν μαζί της μέχρι να σχολάσει, ανέφεραν ότι δεν είχε δείξει κάποια σημάδια ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Κανένας στο νησί δεν περίμενε να ακούσει μια τέτοια είδηση που να αφορούσε τη συγκεκριμένη νεαρή, ενώ όπως λένε ήταν χαρούμενη και κοινωνική.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το saronicmagazine.gr, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η 20χρονη δεν είχε αφήσει ούτε κάποιο σημείωμα που να λέει ότι θέλει να αυτοκτονήσει.


Το μήνυμα που έστειλε η 20χρονη σε φίλη της πριν αυτοκτονήσει


“Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα”, ήταν το μήνυμα που έστειλε σε φίλη της η 20χρονη στην Αίγινα λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η κοπέλα ζούσε με τη μητέρα της και το νέο σύντροφό της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει. Η 20χρονη φέρεται να είχε πιεστεί πολύ ψυχολογικά και μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα είχε στείλει στην ίδια φίλη της ένα μήνυμα, στο οποίο της έγραφε ότι δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση.

Η κοπέλα έφυγε ξημερώματα από το bar – restaurant που εργαζόταν και όπως κατέθεσαν άνθρωποι που ήταν μαζί της μέχρι την ώρα εκείνη, η 20χρονη δεν έδειχνε να είναι προβληματισμένη, πόσο μάλλον αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.