2.000.000 προβολές και συνεχίζει: Η 18χρονη υποψήφια του GNTM με την πιο επιτυχημένη audition στην ιστορία - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

2.000.000 προβολές και συνεχίζει: Η 18χρονη υποψήφια του GNTM με την πιο επιτυχημένη audition στην ιστορία

featured image

Η παρακάτω διαγωνιζόμενη του GNTM δεν κέρδισε μόνο την πρώτη θέση στο παιχνίδι αλλά και στις προβολές των auditions στο Youtube.

To GNTM ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα με αρκετά νέα φιλόδοξα μοντέλα να περνούν μπροστά από τη κριτική επιτροπή, η οποία φέτος αποτελείται από τέσσερα νέα μέλη. Εκεί βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά, που επέστρεψε στη θέση της, αλλά και τους Γιώργο Καράβα (που από coach πήρε προαγωγή σε κριτή), Τάσο Σωφρονίου και Σοφία Χατζηπαντέλη.

Το κόνσεπτ του ανανεωμένου GNTM θέλει αυτή τη σεζόν να διαγωνίζονται μόνο κορίτσια, προκειμένου τον Δεκέμβριο να αναδειχθεί το κορυφαίο μοντέλο της χώρας για το 2022. Οι πρώτες auditions είχαν ενδιαφέρον, καθώς μεταξύ άλλων είδαμε και μια 79χρονη παίκτρια να παίρνει τέσσερα «ναι» και να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Οι 3 κορυφαίες auditions στο σε GNTM προβολές

Η audition της έγινε viral, όμως, σε καμία περίπτωση δεν πλησίασε τις προβολές που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα εκείνη της Άννας Μαρίας Ηλιάδου από το GNTM 2 τον Σεπτέμβριο του 2019. Η audition της 18χρονης τότε Άννας Μαρίας αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο επιτυχημένη – από άποψη προβολών – καθώς μετράει περισσότερες από 1.7 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.H μετέπειτα νικήτρια του σόου (μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο) κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές (Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό) με το που μπήκε στην αίθουσα και ξεκίνησε να περπατά. Έκανε τα πάντα σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος και πήρε αστραπιαία τα τέσσερα «ναι».

Από ό,τι φάνηκε και στη συνέχεια οι κριτές είχαν δίκιο, μιας και η Άννα Μαρία έκανε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τίτλο του GNTM. Αυτό που προκαλεί τώρα εντύπωση είναι πως στη δεύτερη θέση με τις πιο προβεβλημένες auditions βρίσκεται αυτή της Αλιόνα με 1.6 εκατομμύρια προβολές, η οποία αν και αποκλείστηκε, έμεινε στην ιστορία για τη φράση της «έχω κάνει χείλια και τσίτος».

Τέλος, στην τρίτη θέση της λίστας με κάτι παραπάνω από 1.5 εκατομμύριο προβολές είναι η audition της νικήτριας (μαζί με την Άννα Μαρία) του GNTM 2, Κάτιας Ταραμπάνκο.