Χορηγός μηνύει 26χρονο ψεύτομοντέλο. «Μου έφαγε ένα εκατομμύριο» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Χορηγός μηνύει 26χρονο ψεύτομοντέλο. «Μου έφαγε ένα εκατομμύριο»

featured image

Ένας 60χρονος χορηγούλης από το Λας Βέγκας κάνει ολομέτωπη επίθεση κατά της πρώην συντρόφου του και μοντέλου του Instagram, μετά το τέλος της πεντάμηνης σχέσης τους.

Ειδικότερα, ο Stephen Cloobeck, πρώην ιδιοκτήτης των Diamond Resorts, κατέθεσε δύο μηνυτήριες αναφορές κατά της Stefanie Gurzanski, κατηγορώντας την ότι του έφαγε πάνω από 1 εκατ. δολάρια σε δώρα και ταξίδια.

Η εμμονή του κροίσου με το 26χρονο ψευτομοντέλο, τα ασφαλιστικά μέτρα και οι μηνύσεις. Ο χορηγός ισχυρίστηκε πως κακομεταχειρίστηκε την περιουσία του για τις φωτογραφίσεις της.

Επίσης, ισχυρίζεται πως κακομεταχειρίστηκε την έπαυλή του, το ιδιωτικό του τζετ και τη σουίτα του στο MGM Grand του Λας Βέγκας, χρησιμοποιώντας τα ως φόντο για τις προκλητικές φωτογραφίες που δημοσίευε.

Από την πλευρά της, η 26χρονη ισχυρίζεται πως ο Cloobeck, ο οποίος πούλησε την επιχείρησή του το 2016 έναντι 2,2 δισ. δολαρίων, είναι απλώς ένας πικραμένος πρώην που ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση επειδή τον χώρισε, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τα πράγματα μεταξύ τους κατέληξαν τόσο άσχημα που εκείνη έβγαλε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του τον Ιανουάριο, μετά την πρώτη φορά που την έσυρε στα δικαστήρια. Ο δικηγόρος της μάλιστα, Arthur Barens, λέει πως η κοπέλα φοβάται ακόμα και για τη ζωή της.

«Ήθελε να την ελέγχει», υπογράμμισε ο Barens στην εφημερίδα New York Post και αποκάλυψε ότι ο 60χρονος κροίσος της τηλεφωνούσε 15 φορές τη μέρα και της έστελνε απειλητικά μηνύματα.