Κάνουν πάταγο - Και όμως αναμεσα τους, βρίσκεται μια μαμά! - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Κάνουν πάταγο - Και όμως αναμεσα τους, βρίσκεται μια μαμά!

featured image

Μια μητέρα από την Ιορδανία μπορεί να είναι μόλις 46 ετών, όμως μοιάζει απίστευτα με τις δίδυμες κόρες της που είναι 24 ετών, καθώς διατηρεί στη φαρέτρα της μια σειρά από «μυστικά» για απαράμιλλη ομορφιά.

Όπως αναφέρει η nypost.com, πρόκειται για την 46χρονη Sahar Darwazeh και τις δύο κόρες της Dana και Juana Naser, όπου κάνουν πάταγο στο TikTok με τα βίντεο που ανεβάζουν.

Μάλιστα, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει, πως αρκετοί νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τρεις αδερφές και όχι με μητέρα και κόρες.
Η Dana αριστερά, η Juana στο κέντρο και η Sahar Darwazeh στα δεξιά

Σύμφωνα λοιπόν, με την Dana αυτή και η αδερφή της έχουν κληρονομήσει την αγάπη της μαμάς τους για τη γυμναστική, με αποτέλεσμα να «γυμναζόμαστε πέντε φορές την εβδομάδα, να πίνουμε πολύ νερό και να προσπαθούμε να τρώμε υγιεινά όσο το δυνατόν περισσότερο».


Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι η μητέρα της έχει κάνει «ελάχιστες επεμβάσεις στο πρόσωπο», οι οποίες όμως δεν «ακυρώνουν» ή επηρεάζουν δραματικά την συνολική προσπάθεια για «φρέσκο πρόσωπο».


«Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε μια όμορφη μητέρα. Στην πραγματικότητα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και κάνουμε παρέα όλη την ώρα!», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Dana.