Αγνώριστη χωρίς ενωμένα φρύδια: Σούσουρο με τη Σοφία Χατζηπαντελή, διέρρευσαν φώτο της πριν γίνει διάσημη - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Αγνώριστη χωρίς ενωμένα φρύδια: Σούσουρο με τη Σοφία Χατζηπαντελή, διέρρευσαν φώτο της πριν γίνει διάσημη

featured image

Η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς τα ενωμένα φρύδια της 5 χρόνια πριν

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο πέμπτος κύκλος του GNTM. 

Η κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, ο διακεκριμένος σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργος Καράβας μαζί με τη guest κριτή στις auditions, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή κάθισαν στις θέσεις τους αναζητώντας το Greece’s Next Top Model.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από τα πρόσωπα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τις τελευταίες εβδομάδες. Το γνωστό μοντέλο, βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «GNTM» ως guest κριτής στις οντισιόν.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, με εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού, έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα εμφάνισή της. Το μοντέλο έχει ενιαίο φρύδι, που παραπέμπει στην Φρίντα Κάλο. Η ίδια, μάλιστα, έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ τα τελευταία χρόνια.Το μοντέλο διατηρούσε κανάλι στο youtube όπου ανέβαζε διάφορα βίντεο. Σε ένα από αυτά, η νέα κριτής του ριάλιτι μόδας δείχνει σχεδόν αγνώριστη. Με ξανθιά μαλλιά και καλοσχηματισμένα φρύδια, το μοντέλο μοιάζει πραγματικά αγνώριστο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή με ξανθά μαλλιά και χωρίς να έχει ενωμένα τα φρύδια της