«Να προσέχει με τα λάστιχα» – Έτσι ειδοποιούσε η αστυνομικός τη συμμορία – «Ξέρω τι παιδί έχω» λέει η μητέρα της - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

«Να προσέχει με τα λάστιχα» – Έτσι ειδοποιούσε η αστυνομικός τη συμμορία – «Ξέρω τι παιδί έχω» λέει η μητέρα της

featured image

Ο διάλογος-«φωτιά» πριν την επιχείρηση των αστυνομικών στην Πολυτεχνειούπολη

Πληροφορίες στους Αλβανούς ποινικούς που είχαν κάνει κατάληψη στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου, έδινε η 22χρονη εντυπωσιακή δόκιμη αστυνομικός, με καταγωγή από τη Λευκάδα.

Η νεαρή δόκιμη, η οποία υπηρετούσε στη γραμματεία του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου και μετακινήθηκε στο Τμήμα Παγκρατίου, φέρεται ότι ενημέρωνε τους κακοποιούς, μέσω του Αλβανού συντρόφου της, ο οποίος ήταν πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού, του 30χρονου με το προσωνύμιο «Έσκο».

Η σύλληψη της 22χρονης προκάλεσε σοκ στη μητέρα της, που μεγάλωσε μόνη της τα τρία παιδιά της μετά τον θάνατο του συζύγου της, ο οποίος υπηρέτησε για δεκαετίες στα ΜΑΤ.

Σε νέες δηλώσεις της, σήμερα, η μητέρα της 22χρονης διευκρίνισε ότι η κόρη της δεν έμενε στις εστίες, ενώ όπως είπε, η ίδια ξέρει τι παιδί έχει μεγαλώσει:

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν 5, 3,5 και 2 όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά. Έμενε σπίτι μας, όπου ήλθαν οι αστυνομικοί, έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες έμενε σπίτι μας, όπου ήλθαν οι αστυνομικοί, έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό. Τις επόμενες ημέρες η κόρη μου θα ορκιζόταν και τώρα δυστυχώς είναι όλα στον αέρα. Ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει και το πιστεύω» δήλωσε μιλώντας στο Live News η μητέρα της 22χρονης και πρόσθεσε:



«Το παιδί ήθελε από μικρή να καταφέρει να μπει στην Αστυνομία, όπως ήταν και ο πατέρας της. Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές» είπε.

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Σήμερα, η 22χρονη και άλλοι 6 συλληφθέντες που κατηγορούνται για πλημμελήματα αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς η δίκη αναβλήθηκε για 10 Οκτωβρίου λόγω της απουσίας του βασικού μάρτυρα αστυνομικού. Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι η δόκιμος αστυφύλακας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Διάλογοι -φωτιά

Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας διάλογοι που αποκαλύπτουν ότι η δόκιμη αστυνομικός έδινε πληροφορίες στον σύντροφό της, ο οποίος είναι μέλος της συμμορίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, στις 28 Ιανουαρίου 2022, η δόκιμη αστυνομικός επικοινώνησε τον σύντροφό της και τον ενημέρωσε με κωδικοποιημένο τρόπο ότι οι αστυνομικοί παρακολουθούν τις συμμορίες της Πανεπιστημιούπολης.

Vasil: Έλα Δόκιμη αστυνομικός: Να σου πω ρε τι κάνετε; Vasil: Εδώ καθόμαστε μας τρελαίνουν με τον… Ποιος είναι αυτός; Ο Χ Δόκιμη αστυνομικός: Θυμάσαι τότε που είχαμε πάει για καρτ και ήταν και ο Α; Vasil: Ναι Δόκιμη αστυνομικός: Και θα ερχόταν και ο φίλος του ο Γ; Vasil: Ο; Δόκιμη αστυνομικός: Ο Γ ο φίλος του Vasil: Ποιος ο Γ ο φίλος του ρε; Δόκιμη: Ο φίλος του Α ρε ο Γ Vasil: Αααα Δόκιμη: έφυγε αυτός ή είναι εδώ; Vasil: Δεν ξέρω, γιατί; Δόκιμη: εεε για να… προσέχει μωρέ… με το αμάξι. Γιατί μου είχες πει ότι δεν έχει καλά λάστιχα. Vasil: Α οκ

Στη συνέχεια, ο Vasil επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον αδερφό του αρχηγού και συναντιούνται. Στο τηλέφωνο οι δυο τους είπαν:

Vasil: Έλα φίλε που είσαι; Αδερφός αρχηγού: Έλα μπρο εδώ πάνω, εσύ; Vasil: Πάνω; Αδερφός αρχηγού: Εδώ στην Πύλη Vasil: Ωραία ωραία. Που είσαι θέλω να σου πω Αδερφός αρχηγού: Που είσαι εσύ; Vasil: Αν είσαι στην πύλη κάτσε εκεί να κατέβω προς τα εκεί Αδερφός αρχηγού: Ε άντε Vasil: εντάξει έλα