Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο τράπερ Trannos - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο τράπερ Trannos

featured image

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αναβάλλονται οι επόμενες εμφανίσεις του

Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στη Βούλα στο ύψος της oδού Καλύμνου. Πυροσβεστική, αστυνομία και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, καθώς υπήρξαν και τραυματισμοί.

Λίγο νωρίτερα, σε άλλο σημείο, σε τροχαίο ενεπλάκη το τζιπ του τράπερ Trannos, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο για προληπτικούς λόγους.


Όπως έκανε γνωστό πάντως ο μάνατζέρ του, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας οι εμφανίσεις του. Έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:


«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης».

Σύμφωνα με το notia.gr με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του Mad Clip, πολλοί θαυμαστές του με μεγάλες ταχύτητες περνούσαν από το σημείο που σκοτώθηκε (εκεί κοντά) παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του.