Κολωνός: Η μάνα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Η μάνα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου

featured image

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η 37χρονη γυναίκα που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κόρης της στον Κολωνό.

Η κατηγορούμενη έφτασε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης στις γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού συνοδεία τριών αστυνομικών. Το αυτοκίνητο της Ασφάλειας σταμάτησε μπροστά στην είσοδο των φυλακών και η μητέρα της 12χρονης οδηγήθηκε στις φυλακές χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μετά την είσοδό της στις φυλακές, η 37χρονη από τα Σεπόλια θα δώσει μία τυπική συνέντευξη στην διεύθυνση και ύστερα θα μεταφερθεί σε ένα κελί μόνη της για να μπει σε καραντίνα. Έπειτα θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει μόνη, έχοντας ειδική μεταχείριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης κρατείται στην ίδια πτέρυγα με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι προσωρινά κρατούμενη για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/10) με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού από τα Σεπόλια, το οποίο φέρεται να βίαζε ο Ηλίας Μίχος. Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την διακεκριμένη μαστροπεία που της αποδίδεται.

Εντοπίστηκε ο οίκος ανοχής στον Κεραμεικό



Στο μεταξύ, εντοπίστηκε στην περιοχή του Κεραμεικού από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος το 12χρονο κορίτσι.

Ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Ιδιοκτήτης του φέρεται να είναι ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Ο μυστηριώδης άνδρας ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή ενώ οι υπεύθυνοι των αποκαλούμενων «Studio» τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς αναμένεται να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των βιαστών της 12χρονης.

Πηγή: zougla.gr