Αννα Βίσση: «Ηταν ο βασιλιάς» - Η σπάνια κοινή φωτογραφία τους από τη «Νεράιδα» το 1986 - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Αννα Βίσση: «Ηταν ο βασιλιάς» - Η σπάνια κοινή φωτογραφία τους από τη «Νεράιδα» το 1986

featured image

Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) σε ηλικία 85 ετών ύστερα από μάχη πολλών ετών με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και τους αμέτρητους θαυμαστές του, ενώ πολλοί επώνυμοι θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν. Μεταξύ αυτών ήταν και η Άννα Βίσση, η οποία αυτή την περίοδο κάνει περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

«Έχω δουλέψει μαζί του πολύ παλιά. Με έλεγε Αννούλα και είχε έρθει πέρσι στο Hotel Ερμού και τραγούδησε κιόλας. Τον αγάπησα πολύ σαν τραγουδιστή. Τον χάζευα. Είχε κάτι πάρα πολύ αρχοντικό και υπέροχο αυτός ο άνθρωπος. Τραγούδησε τη χρυσή εποχή της αθηναϊκής νύχτας και ήταν ο βασιλιάς», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση και στη συνέχεια τραγούδησε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το «Με ένα όνειρο τρελό».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

Μάλιστα, στο προφίλ της στο Instagram η τραγουδίστρια ανέβασε δύο stories που έκανε repost από σελίδες θαυμαστών της. Στο ένα τη βλέπουμε μαζί με τον Σταμάτη Κόκοτα από την περσινή τελευταία του δημόσια εμφάνιση στο Hotel Ερμού τον περασμένο Απρίλιο και στο άλλο τους βλέπουμε μαζί στην πίστα εν έτει 1986 στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα» όταν η Άννα Βίσση τραγουδούσε μαζί με τον Σταμάτη Κόκοτα και τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Αννα Βίσση - Σταμάτης Κόκοτας - Ρίτα Σακελλαρίου (Πηγή: Instagram)

Σταμάτης Κόκοτας - Αννα Βίσση (Πηγή: Instagram)