Αρραβωνιάστηκε την 26χρονη συντροφο του και δηλώνει περήφανος για τα 180 κιλά της - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Αρραβωνιάστηκε την 26χρονη συντροφο του και δηλώνει περήφανος για τα 180 κιλά της

featured image



Σκληρό bullying για τα κιλά της, αποκάλυψε ότι δέχεται η TikToker Caitlan Redding, αναφέροντας μάλιστα ότι τα χειρότερα σχόλια προέρχονται από γυναίκες.

«Έχω συνηθίσει να διαβάζω άσχημα πράγματα για μένα» είπε η δημοφιλής influencer που έχει πάνω από 85.000 followers, τόσο στο Tiktok, όσο και στο ΥouTube και στο Instagram. «Ένα πράγμα που ακούω συχνά ότι είμαι χοντρή και φταίω γι’ αυτό» σημείωσε, ενώ συνέχισε αναφέροντας τις διάφορες προσβολές που έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα κακεντρεχή σχόλια δεν περιορίστηκαν ωστόσο μόνο σε προσβολές, αλλά υπήρξαν αρκετοί που την κατηγόρησαν ότι προωθεί την παχυσαρκία. Κάποιοι μάλιστα έβγαλαν το δηλητήριό τους λέγοντας ότι ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο 15 ετών, είναι σίγουρο ότι την απατά.







Το μεγαλύτερο και πιο σκληρό bullying, ωστόσο, αναφέρει ότι το έχει δεχτεί από γυναίκες και όχι από άντρες. Τη σχολιάζουν για τα ρούχα της και της τονίζουν ότι «θα έπρεπε να ντρέπεται να φοράει σέξι ρούχα με τόσο πάχος».

Παρόλο που η Caitlan είναι 100 % ικανοποιημένη με τον εαυτό της, ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο ταξίδι «προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει σωματική άσκηση και δίαιτα». Είπε: «Πραγματικά πιστεύω ότι φαίνομαι υπέροχη και είμαι σέξι. Θα συνεχίσω να φοράω κοντές φούστες και μπικίνι. Επιπλέον, ο άντρας μου με αγαπάει ανεξάρτητα από τα κιλά μου».