Αθώος ο 30χρονος που κλώτσησε γατάκι και το έριξε στη θάλασσα -Αντιδράσεις από φιλοζωικές - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Αθώος ο 30χρονος που κλώτσησε γατάκι και το έριξε στη θάλασσα -Αντιδράσεις από φιλοζωικές

featured image

Αθωώθηκε ο 30χρονος ο οποίος τον περασμένο Μάιο, βρισκόμενος με ταβέρνα στην Αιδηψό, ο οποίος κλώτσησε γατάκι και το έριξε στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος το περασμένο Μάϊο είχε δελεάσει με φαγητό το γατάκι και όταν αυτό έφτασε κοντά του το κλώτσησε με το πόδι του και το έριξε στη θάλασσα.

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε στο 3μελές δικαστήριο Χαλκίδας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, παραδέχθηκε ότι κακοποίησε τη γάτα, ωστόσο δήλωσε μετανιωμένος.

Ο 30χρονος στην Αιδηψό δεν είχε παραστεί στο δικαστήριο Υπενθυμίζεται ότι κατά την εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης, ο 30χρονος δεν είχε παραστεί στο δικαστήριο επικαλούμενος πρόβλημα υγείας (έγκαυμα στον μηρό). Ωστόσο η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να προχωρήσει κανονικά η δίκη καθώς, όπως είπε, με βάση το έγγραφο του ΚΑΤ το πρόβλημα υγείας του 30χρονου δεν είναι σοβαρό.

Αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις Η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ένωση Βορείας Εύβοιας, «Happy Paws», πήρε θέση σχετικά με την αθώωση του 30χρονου που κλώτσησε και έριξε στη θάλασσα το γατάκι σε ταβέρνα στην Αιδηψό:


«Μετά την σημερινή απόφαση του 3μελούς δικαστηρίου Χαλκίδας ΑΘΩΩΘΗΚΕ ο νεαρός για το περιστατικό που αφορούσε την γατούλα στην Λιχάδα.


Συμπεραίνουμε ότι εφόσον η άτυχη γατούλα δεν υπέστη κάποια σωματική βλάβη, με το σκεπτικό των δικαστών, είναι αθώος.

Αν λοιπόν κάποιος δώσει κλωτσιά στο παιδί μας / σας από την στιγμή που το παιδάκι δεν πάθει κάποια σωματική βλάβη ο δράστης θα είναι αθώος;;; Αναρωτιόμαστε……!

Για εμάς κάθε μορφή ζωής έχει ακριβώς την ίδια σημασία.

Εσείς όταν το παιδάκι σας δεν τρώει, το κλωτσάτε;;; Ή το βάζετε στην καρέκλα και προσπαθείτε με ήρεμο τρόπο να φάει;;; Εμείς πάντως κάνουμε το δεύτερο. Ως ποτέ αυτή η κοινωνία θα κλείνει τα μάτια και θα αθωώνει ανθρώπους οι οποίοι έχουν διαπράξει κάποια κακουργηματική πράξη; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;; Ως ποτέ θα κυκλοφορούν ελεύθεροι βιαστές, βιαστές ανηλίκων, δολοφόνοι, άνθρωποι που κακοποιούν βάναυσα ψυχές;;;

Σίγουρα δεν ήμαστε εμείς αυτοί που θα καταδικάσουν κάποιον!

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως θα προσπαθήσουμε να ακουστεί η φωνή της μικρής μας Λιχαδίτσας και να δικαιωθεί για αυτά που πέρασε! Η συνέχεια στους δεκτές σας…….!

Άλλη μια φορά ευχαριστούμε όσους ήταν και είναι δίπλα μας σε αυτόν το αγώνα!»