Τι υποστήριξαν οι 3 παιδοβιαστές - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Τι υποστήριξαν οι 3 παιδοβιαστές

featured image

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη

Προθεσμία για απολογηθούν την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή οι 3 που συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Οι τρεις άνδρες αρνούνται ότι βίασαν έναντι αμοιβής την 12χρονη, με τους δυο από αυτούς να επικαλούνται… προβλήματα υγείας και όταν έναν να υποστηρίζει ότι δεν προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Οι δυο πρώτοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και το βράδυ του Σαββάτου αντίστοιχα οδηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στον ανακριτή υπηρεσίας, που όμως δεν είχε τη δικογραφία ώστε να τη δώσει στους συνηγόρους τους. Ο 34χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής και πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας σήμερα.

Από πλευράς του ο 33χρονος Αναστάσιος Λ, υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι συναντήθηκε δύο φορές με την ανήλικη και ότι η τρίτη ματαιώθηκε. Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι βίασε το παιδί.


Ο δικηγόρος του 33χρονου Γιάννης Μπαρκαγιάννης, υποστήριξε, ότι υπάρχουν γραπτά μηνύματα ανάμεσα στον πελάτη του και την 12χρονη η οποία, όπως είπε, φεύγοντας του είπε «θα δώσω τα χρήματα στην μητέρα μου» αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Επιπλέον υποστήριξε ότι ο πελάτης του «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη» και για να πιστοποιηθεί αυτό διορίστηκε ψυχίατρος ως τεχνικός σύμβουλος του 33χρονου.


Στο ίδιο πλαίσιο και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε εμμέσως πως ο πελάτης του είναι ανίκανος να τελέσει την πράξη για την οποία κατηγορείται λέγοντας πως: «Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά που αποδεικνύουν πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

[/expander_maker]




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα