«Θέλω να κάνω τρίδυμα με τη Νάνσυ» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

«Θέλω να κάνω τρίδυμα με τη Νάνσυ»

featured image

Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η πρόταση γάμου και η απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για «fake» σχέση

«Με τη Νάνσυ έχουμε τέλεια σεξουαλική χημεία» δηλώνει στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνειρό τους να αποκτήσουν… δίδυμα ή τρίδυμα! Σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξή του ο πολυσυζητημένος πρώην παίκτης του «Survivor 5», beauty expert και show performer, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το ειδύλλιο που του «ξύπνησε» το πατρικό ένστικτο, βγάζει στη φόρα άγνωστες λεπτομέρειες για επικείμενο γάμο του και αποκαλεί «γελοίους» όσους διαδίδουν πως η σχέση του είναι fake!

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Πώς μπήκε στη ζωή σου η Νάνσυ;

Η Νάνσυ, η οποία ζει στο Λονδίνο 25 χρόνια, με έψαχνε περίπου έναν χρόνο μέσω Instagram, αλλά δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου, διότι εγώ δεν την ακολουθούσα κι έτσι τα μηνύματα που μου έστελνε έμεναν αδιάβαστα. Μια μέρα, λοιπόν, αποφάσισε να γράψει κάτω από ένα post που έκανα, τραβώντας έτσι την προσοχή μου. Η επικοινωνία μας ξεκίνησε μόλις βγήκα από το «Survivor». Μου είπε ότι με πρόσεξε αρχικά στα social και με ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, έπαθε… κοκομπλόκο μαζί μου! Μετά με παρακολουθούσε στο reality κάθε μέρα. Aκύρωνε τις δουλειές της στο Λονδίνο (ασχολείται με την εναλλακτική ιατρική και τις φυσικοθεραπείες) για να με βλέπει, και στις ψηφοφορίες που ήμουν προτεινόμενος προς αποχώρηση ξόδευε ένα σωρό λεφτά να με στηρίζει.

Δεν σε παραξένεψε το γεγονός ότι σε διεκδίκησε με αυτόν τον τρόπο χωρίς να σε ξέρει; Τόσοι stalkers κυκλοφορούν…

Στην αρχή το σκέφτηκα, αλλά μιλώντας μαζί της και περνώντας ο καιρός κατάλαβα πως δεν είναι stalker. Αντιλήφθηκα την ποιότητα στον χαρακτήρα της, ότι δεν πρόκειται δηλαδή για κάποια εμμονική θαυμάστρια που θέλει να μου κάνει κακό. Οταν ανταλλάξαμε φωτογραφίες και αρχίσαμε να μιλάμε, τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά μεταξύ μας. Κάποια στιγμή, λοιπόν, μου λέει: «Δεν αντέχω άλλο την απόσταση, θέλω να σε δω, βγάζω εισιτήρια να έρθω Ελλάδα»… Εγώ τότε αγχώθηκα λίγο, αλλά εκείνη επέμεινε, δεν άντεχε άλλο να είναι μακριά μου…

Τι ερωτεύτηκε τόσο πολύ σε σένα; Σου έχει πει;

Την τράβηξαν η περσόνα μου, η εξωτερική μου εμφάνιση και ο χαρακτήρας μου. Η Νάνσυ μού είπε εξαρχής πως είμαι από τους πιο ωραίους άντρες που έχει δει και ότι την «τρελαίνουν» όλα πάνω μου: οι γωνίες μου, το πρόσωπό μου, τα μαλλιά μου, το στιλ μου, οι κοιλιακοί μου… Την ελκύει, όμως, και ο χαρακτήρας μου. Ολη αυτή η τρέλα που έχει η περσόνα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τα χιουμοριστικά βίντεο στο TikTok. Ολο αυτό, όπως μου είπε, το ερωτεύτηκε! «Είσαι αυτό το κάτι που περίμενα να έρθει στη ζωή μου. Ελεγα πάντα στις προσευχές μου: Θεέ μου, φέρε μου έναν τέτοιον άντρα να παντρευτώ», έτσι μου είπε… Επίσης μου είπε πως είμαι πολύ τίμιος και ειλικρινής, ένας άνθρωπος με ήθος…

Τα δικά σου αισθήματα; Πώς ανταποκρίθηκες τόσο άμεσα;

Με κέρδισαν ο τσαμπουκάς της, η επιμονή της, το ενδιαφέρον της. Είναι η γυναίκα που ξύπνησε μέσα μου το πατρικό ένστικτο και την ανάγκη του γάμου, είναι αυτή που θέλω να κάνει τα παιδιά μου… Η πρώτη μας συνάντηση ήταν ακραία. Μιλήσαμε μόνο για ένα λεπτό και μετά αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα με πάθος, κάτι που εγώ προσωπικά δεν το είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Περνούσε πάντοτε μια εβδομάδα, μπορεί και μήνας για να φιληθώ σε ραντεβού. Ως άντρας έπαθα… αυτό που φαντάζεσαι! Εχουμε μεγάλη χημεία στο σεξουαλικό κομμάτι, κάτι επίσης σπάνιο για μένα. Θέλω κάτι ξεχωριστό και η Νάνσυ το έχει… Επίσης έχουμε την ίδια ηλικία, 38 ετών και οι δύο.



Κι έπειτα ήρθε η πρόταση γάμου on air στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου…

Εκεί έπαθα εγώ το μεγάλο… κοκομπλόκο μαζί της, γιατί στην ελληνική τηλεόραση δεν έχει ξαναγίνει ποτέ πρόταση γάμου από γυναίκα σε άντρα. Και η Νάνσυ το έκανε τη δεύτερη μέρα της γνωριμίας μας.

Μήπως θέλει να πάρει δημοσιότητα από σένα;

Μου το είπαν πολλοί αυτό, αλλά εγώ έχω καταλάβει ποια είναι τα πραγματικά της συναισθήματα. Αλλωστε, έχουμε κρύψει άλλες προσωπικές μας στιγμές από τα φώτα της δημοσιότητας, που θα μπορούσαμε να τις προβάλουμε. Ετυχε απλώς να βρίσκεται μαζί μου στη συνέντευξη, είχε αγοράσει ήδη το δαχτυλίδι και μου το έδωσε την ώρα που έγραφαν οι κάμερες. Εγώ αιφνιδιάστηκα, δεν το περίμενα, με συγκίνησε πολύ, της είπα «ναι» και φιληθήκαμε.

Και πότε με το καλό ο γάμος;

Η Νάνσυ ήθελε τον Φεβρουάριο. Είχε βρει, μάλιστα, και ημερομηνία. Εγώ, όμως, δεν μπορώ τότε, γιατί έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Της πρότεινα, λοιπόν, να το πάμε προς το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού, το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου, κι εκεί καταλήξαμε! Θα παντρευτούμε σε στενό κύκλο, χωρίς κάμερες και φωτογράφους. Εχουμε βρει, μάλιστα, και τις κουμπάρες μας, θα είναι μια επιχειρηματίας φίλη μου και μια ακόμη γυναίκα, επώνυμη-έκπληξη… Θα είναι ένας γάμος glam rock Hollywood.

Πώς θα πας στην εκκλησία;

Θα ντυθώ γαμπρός περίπου όπως ήταν η εμφάνισή μου στον τελικό του «Survivor», όπου τραγούδησα το «Ετσι γουστάρω». Με ένα άσπρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο, ανοιχτό, χωρίς παπιγιόν ή γραβάτα και δίχως σακάκι. Μαυρισμένος και σέξι θα πάω στην εκκλησία, γιατί έτσι θέλω να με βλέπει κι εκείνη. Το look της Νάνσυς θα το επιμεληθώ εγώ, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τη θέλω να είναι ντυμένη σαν νεράιδα.

Τα παιδιά είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

Βεβαίως, στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Ονειρευόμαστε να κάνουμε δίδυμα ή τρίδυμα. Το ξέρω πως δεν γίνονται κατά παραγγελία αυτά, όμως επειδή έχουμε στην οικογένειά μας δίδυμα, δηλαδή εγώ έχω δίδυμο αδελφό, υπάρχουν πιθανότητες για δίδυμα. Θέλουμε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα Εμμανουηλάκια!

Κάποιοι λένε, πάντως, ότι είναι fake το ειδύλλιό σας. Τι απαντάς;

Οτι είναι γελοίοι αυτοί που το λένε! Με εκνευρίζουν αφάνταστα κάτι τέτοια σχόλια. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου fake σχέση. Είμαι ένας άνθρωπος με 20 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, είμαι υπερβολικά γνωστός είτε ως make up artist και κομμωτής είτε ως παίκτης του «Survivor» ή ως performer-τραγουδιστής. Με ξέρει όλη η Ελλάδα και δεν θα εξέθετα τον εαυτό μου κάνοντας ένα fake ειδύλλιο, πόσο μάλλον και με fake γάμο. Αν ήταν fake ο γάμος μας, θα τον κάναμε ανοιχτό, με κάμερες και χιλιάδες καλεσμένους. Εμείς, όμως, δεν θέλουμε να γίνει reality αυτή η μέρα. Είναι σχόλια με κακεντρέχεια αυτά. Είναι το πιο δυνατό συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ αυτό για τη Νάνσυ. H σχέση μας είναι πάρα πολύ αληθινή και δεν σκοπεύω να αποδείξω σε κανέναν ότι δεν είμαι ελέφαντας.

newsbreak.gr