“Χείμαρρος” Νίκος Μουρατίδης για Ρούλα Κορομηλά: «Μιλάει συνεχώς για τον εαυτό της, έχει ύφος, δεν μου αρέσει» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

“Χείμαρρος” Νίκος Μουρατίδης για Ρούλα Κορομηλά: «Μιλάει συνεχώς για τον εαυτό της, έχει ύφος, δεν μου αρέσει»

featured image

Πυρά κατά της Ρούλας Κορομηλά εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης για τις εκπομπές στις οποίες βρισκόταν στο τιμόνι τις προηγούμενες δεκαετίες.

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουρατίδης έστρεψε τα βέλη του στη Ρούλα Κορομηλά. Παράλληλα, αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε από παντού ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δεν αφορά την Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα ειλικρινά. Ίσα ίσα. Όταν έκανε μία εκπομπή, παραγωγός της εκπομπής ήταν μία φίλη μου και μου είπε “έλα να δουλέψεις εδώ”. Πήγα κι άντεξα δύο ημέρες. Κατ’ αρχήν, με τα λεφτά που μου πρόσφερε και με το attitude της. Έβαζε την τελευταία βοηθό να πάρει τηλέφωνο την Ειρήνη Παππά. Της έλεγα κι εγώ: “Συγγνώμη Ρούλα μου, αλλά δε βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση, πρέπει να την πάρεις εσύ”», δήλωσε ο παρουσιαστής.



Εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε στον τρόπο που παρουσίαζε τις εκπομπές της η Ρούλα Κορομηλά.

«Τελειώνοντας μια εκπομπή, θέλω να μου μείνει κάτι. Τελειώνοντας οι εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, δεν μου έμεινε τίποτα. Όλο περιαυτολογούσε και ήθελε να απαντήσει σε πράγματα που της είχαν γράψει. Ακόμα και παρουσιάστρια σε παιχνίδι που ήταν, έλεγε για την κριτική που της είχαν γράψει κάπου. Επιτρέψτε μου όπως αρέσει σε χιλιάδες κόσμο, εμένα να μην μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.