Γυναίκα bodybuilder εθίστηκε στο φαγητό και πήρε 40 κιλά – Για μεσημεριανό έτρωγε μπριζόλα με φασόλια και ντόνατς - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Γυναίκα bodybuilder εθίστηκε στο φαγητό και πήρε 40 κιλά – Για μεσημεριανό έτρωγε μπριζόλα με φασόλια και ντόνατς

featured image

Μια bodybuilder που παίρνει μέρος σε επαγγελματικά τουρνουά, έβαλε 40 κιλά κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορονοϊό, αφού εθίστηκε στο φαγητό και κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες καθημερινά.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 38χρονη Staceylee Richards βρήκε ψυχολογική διέξοδο στο φαγητό, όπου ξεσπούσε όταν δεν είχε καλή διάθεση, με αποτέλεσμα να παχύνει απότομα και να αντιμετωπίσει προβλήματα στη ρουτίνα της.

«Ήμουν εθισμένη στο φαγητό και το σκεφτόμουν συνεχώς», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «ήταν η άνεσή μου όταν είχα σκαμπανεβάσματα, καθώς το φαγητό πάντα με έκανε να νιώθω καλύτερα. Αργότερα όμως, με έπιαναν οι ενοχές μου».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «πήγαινα σε εστιατόριο κάθε μεσημέρι και έτρωγα μια μπριζόλα, ένα λιωμένο λουκάνικο με φασόλια, μια μπαγκέτα ζαμπόν με τυρί και ένα ντόνατς με μαρμελάδα».

Παρόλα αυτά, μετά από μερικούς μήνες αποφάσισε να επανέλθει στη φόρμα της και μετά από εντατική γυμναστική κατάφερε να χάσει 40 κιλά και να αποκτήσει τη γυμνασμένη της φόρμα. Μάλιστα, πλέον έχει ένα άλλο πρόβλημα, αφού βρίσκει πολλές φορές ρούχα μόνο στα παιδικά.



«Τώρα δεν μπορώ να βρω ούτε ένα γυναικείο τζιν που να ταιριάζει και πρέπει να ψωνίσω από το παιδικό τμήμα», είπε και συμπλήρωσε πως «είμαι πιο ευτυχισμένη που υπήρξα ποτέ και δεν θα το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο».