Ο παίκτης που έκανε την πιο λάθος κίνηση στο Deal - «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ο παίκτης που έκανε την πιο λάθος κίνηση στο Deal - «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει»

featured image

Ένας παίκτης φαίνεται πως πήγε στο DEAL χωρίς να γνωρίζει καν τους κανόνες.

Κατά τη διάρκεια των ετών που προβάλλεται το Deal, το τηλεπαιχνίδι με κεντρικό παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, έχουμε δει πολλά τρελά να συμβαίνουν. Από παίκτες που «καθάρισαν» τον τραπεζίτη με συνοπτικές διαδικασίες, μέχρι άλλους που έφυγαν με ένα λεπτό από το στούντιο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Υπήρξε, όμως, κι ένας που πήρε θέση στο κεντρικό τραπέζι και ξεκίνησε να παίζει χωρίς να γνωρίζει καν τους κανόνες. Ο λόγος για τον ξακουστό Εικοσιδυό που σύστησε το σουβλάκι στη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος παίκτης πήγε στο Deal και τελικά έμεινε στην ιστορία για την πιο λάθος κίνηση.

Τι έκανε; Την ώρα που το παιχνίδι βρισκόταν ακόμα στην αρχή του και ο τραπεζίτης έκανε μια αρκετά μικρή προσφορά (1.250 ευρώ), αυτός χτύπησε δύο φορές το κουτί του και στη συνέχεια έκανε με το χέρι του την κίνηση πως σταματάει. Ο παρουσιαστής και το τηλεοπτικό κοινό σάστισαν, καθώς αυτό σήμαινε πως το παιχνίδι τελείωνε σε αυτό το σημείο.



Ο Εικοσιδυός βέβαια δεν είχε καταλάβει καν τι είχε συμβεί. «Αυτό γίνεται για πρώτη φορά τόσο νωρίς στο παιχνίδι. Είναι στον κανονισμό, πρέπει να σταματήσεις», είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Φερεντίνος, με τον παίκτη να μην μπορεί να πιστέψει το λάθος τους.

Τη λύση κλήθηκε να τη δώσει ο τραπεζίτης, ο οποίος πήρε τηλέφωνο σε εκείνο το σημείο και είπε πως παρά το λάθος του, ο παίκτης θα μπορούσε να συνεχίσει κανονικά. Τελικά κερδισμένος βγήκε, αφού ο παίκτης έφυγε με 750 ευρώ, ενώ προηγουμένως είχε σταματήσει στα 1.250 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

[/expander_maker]