Άγρια δολοφονία καλλονής influencer. Την πυροβόλησαν εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι της - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Άγρια δολοφονία καλλονής influencer. Την πυροβόλησαν εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι της

featured image

Η καλλονή Nubia Cristina Braga, γνωστή Βραζιλιάνα influencer βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη γειτονιά Santa Maria στην πόλη Αρακάου της Βραζιλίας, το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Nubia, η οποία είχε σχεδόν 60.000 followers στο Instagram, λίγο μετά την επιστροφή της από το κομμωτήριο, δέχτηκε πυροβολισμούς από δύο άνδρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι της με μηχανάκι και μπήκαν στο ακίνητο από την πόρτα η οποία φέρεται να ήταν ανοιχτή.

Οι ένοπλοι, μόλις είδαν την 23χρονη, άνοιξαν πυρ και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι γύρω στις 9 το βράδυ και βρήκαν το θύμα νεκρό στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι τοπικές Αρχές κάλεσαν τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

 



 

Η Βραζιλιάνα ανέβαζε περιεχόμενο σχετικό με τα ταξίδια, την ομορφιά και τη μόδα και μάλιστα είχε το δικό της κατάστημα ρούχων. Μάλιστα, ονειρευόταν να γίνει μια μέρα παγκοσμίου φήμης σταρ του Instagram.

Παράλληλα, η Βραζιλιάνα καλλονή συμμετείχε σε εθελοντικές δράσεις και βοηθούσε στη διοργάνωση πάρτι για την Ημέρα του Παιδιού και τα Χριστούγεννα. «Η Nubia έκανε εθελοντική εργασία και βοήθησε τους πάντες», ανέφερε η θεία της Claudia Menezes. «Άφησε πίσω της μια κληρονομιά».

H ταυτότητα και το κίνητρο των εκτελεστών, παραμένουν άγνωστα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.