Παίκτρια πόκερ κατηγορείται ότι έκλεψε με ειδική συσκευή τον αντίπαλό της: Του επέστρεψε τα χρήματα επειδή λέει ότι απειλήθηκε (vid) - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Παίκτρια πόκερ κατηγορείται ότι έκλεψε με ειδική συσκευή τον αντίπαλό της: Του επέστρεψε τα χρήματα επειδή λέει ότι απειλήθηκε (vid)

featured image
Στα «μαχαίρια» βρίσκονται δύο επαγγελματίες παίκτες που αναμετρήθηκαν σε ζωντανό τουρνουά πόκερ.

Μεγάλη κόντρα άνοιξε ανάμεσα σε δύο επαγγελματίες παίκτες του πόκερ, μετά από μια αναμέτρησή του σε τουρνουά στην Καλιφόρνια. Ο βετεράνος Garrett Adelstein έχασε από την Robbi Jade Lew, ωστόσο ισχυρίζεται ότι οι αντίπαλός του χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα.

Σύμφωνα με τον 36χρονο παίκτη, η αντίπαλός του χρησιμοποιούσε κρυφά μια ειδική συσκευής δόνησης, με την οποία ενημερωνόταν για τα φύλλα του Garrett, αφού το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά την αναμέτρησή τους, μπορούσε να βλέπει τα χαρτιά της τράπουλας.

Ο Garrett και οι παρατηρητές της αναμέτρησης είδαν την Robbi να κάνει μια κίνηση χωρίς λογική, αφήνοντας τους όλους άφωνους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, βάσει των πιθανοτήτων, υπήρχαν 150 τρόποι για να χάσει η Lew και μόλις 6 για να κερδίσει. Τελικά η Lew κέρδισε το παιχνίδι χάρη σε αυτή την κίνησή της και έφυγε με το ποσό των 269.000 δολαρίων.


Η διαφορά των δύο παικτών είναι χαοτική. Ο Garrett παίζει επαγγελματικά πόκερ σχεδόν μια δεκαετία, ενώ η Robbi άρχισε να ασχολείται σοβαρά μετά την πανδημία του κορονοϊού. Η εξήγηση που έδωσε η Robbi για τον ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού της, ο οποίος τελικά την δικαίωσε, είναι ότι πίστευε πως τα φύλλα του Garrett ήταν χειρότερα από τα δικά της.


Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι μετά την αναμέτρηση, ο 36χρονος την απείλησε, αναγκάζοντάς την να του δώσει χρήματα. Ο Garrett από την πλευρά του αποκάλυψε στα social media πως η Lew προσφέρθηκε από μόνη της να του επιστρέψει τα χρήματα, κίνηση που όπως είπε ήταν σημάδι της ενοχής της.

Ο Garrett έχει εμφανιστεί περισσότερες από 50 φορές σε ζωντανό τουρνουά καζίνο και είναι κορυφαίος παίκτης με κέρδη πάνω από 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Αντίθετα η Robbi έχει δύο συμμετοχές με κέρδη κάτι παραπάνω από 100.000 δολάρια.