«Με 1.000€ την βραδιά, είχα πελάτες ηθοποιούς» - Ο Βασίλης Γοργολίτσας εξομολογείται - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

«Με 1.000€ την βραδιά, είχα πελάτες ηθοποιούς» - Ο Βασίλης Γοργολίτσας εξομολογείται

featured image


Ο πρώην παίκτης ριάλιτι, Βασίλης Γοργολίτσας, που μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο μίλησε με λεπτομέρειες για την ζωή του ως συνοδός:

«Ήμουν ο πιο επιτυχημένος άνδρας escort και για τον λόγο αυτό με ζήλευαν πολλοί. Είχα πολλούς και αξιόλογους πελάτες ηθοποιούς, επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, κάποιες φορές και από τον εξωτερικό. Το έβλεπα σαν δουλειά. Κέρδιζα την εμπιστοσύνη του άλλου και είχα πελάτες και πολλούς παντρεμένους. Υπήρχαν άνθρωποι που έδιναν μέχρι και 1000 ευρώ για μια βραδιά. Με τον καιρό είχα ολοένα και περισσότερους πελάτες. Με κούραζε κάπως ψυχικά όλο αυτό και κατέφυγα στα ναρκωτικά για να μπορώ να αντέχω ψυχολογικά, κυρίως στα πολύωρα συνεχή ραντεβού που είχα», ανέφερε.



Ο 34χρονος είπε ότι τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν όταν χώρισε με την γυναίκα του. Όπως αναφέρει το δίλημμα του ήταν αν θα παρέδιδε τα χρήματα στην αστυνομία ή στην εφορία. Γι αυτό και μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο.

«Τρελάθηκα. Ένιωσα ότι η γυναίκα μου είχε σταματήσει να με αγαπάει ή με αγαπούσε μόνο για το χρήμα. Είχα μπερδευτεί. Αν δεν είχα κάνει αυτό που έκανε μπορεί να είχα σκοτωθεί. Δεν τα ήθελα τα λεφτά, ούτε τα ναρκωτικά. Τους είπα πάρτε τα. Νόμιζα ότι αν το κάνω θα με συγχωρέσει. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ήμουν απελπισμένος από τη ζωή. Έκλαιγα. Τα έδωσα τα χρήματα σε έναν σκοπό, έναν άσχετο. Ήμουν σαν υπνωτισμένος».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...