Η 19χρονη κόρη της Βανδή ερωτεύτηκε τον 34χρονο γυμναστή! - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Η 19χρονη κόρη της Βανδή ερωτεύτηκε τον 34χρονο γυμναστή!

featured image




Μπορεί η 19χρονη κοπέλα, που μοιάζει αρκετά στη διάσημη μητέρα της, να μετακόμισε πρόσφατα στο Λονδίνο για σπουδές, η καρδιά της όμως χτυπάει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νότια προάστια.

Εκεί δηλαδή όπου ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο πρώτος της μεγάλος έρωτας, ο σύντροφός της Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

4 μελινα αριστερα 202205071123340

O 34χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στη Γλυφάδα, ενώ παράλληλα παίζει βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Παρά την ηλικιακή διαφορά των 15 χρόνων που τους χωρίζει, οι δυο τους φαίνεται να τα βρίσκουν μια χαρά.

0115 DESPINA VANDI MELINA NIKOLAIDI 21122019

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει εν δράσει τον καλό της, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύσει κι ένα σχετικό story στο Instagram, δείχνοντας δημόσια τον ενθουσιασμό της για το love story που ζει.

 

Ερωτευμένη με γυμναστή η κόρη των Βανδή – Νικολαΐδη: Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός της

Φυσικά η μετακόμισή της στη βρετανική πρωτεύουσα δεν επιτρέπει στο ζευγάρι να είναι μαζί όσο συχνά θα ήθελε, δηλαδή συνέχεια.



Ερωτευμένη με γυμναστή η κόρη των Βανδή – Νικολαΐδη: Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός τηςΠαρ’ όλα αυτά ο Αλέξανδρος παίρνει συχνά το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά στη Μελίνα της καρδιάς του, γεγονός που αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις του στο Instagram, στις οποίες υπάρχουν δημόσια τρυφερά σχόλια και από τις δυο πλευρές.

Ερωτευμένη με γυμναστή η κόρη των Βανδή – Νικολαΐδη: Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός της Ερωτευμένη με γυμναστή η κόρη των Βανδή – Νικολαΐδη: Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός της

Ερωτευμένη με γυμναστή η κόρη των Βανδή – Νικολαΐδη: Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός της Ερωτευμένη με γυμναστή η κόρη των Βανδή – Νικολαΐδη: Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός της





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...