Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Τον ξέγραψε η μάνα του – Βγαίνει διεθνές ένταλμα σύλληψης – Τον αναζητούν οι αλβανικές Αρχές - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Τον ξέγραψε η μάνα του – Βγαίνει διεθνές ένταλμα σύλληψης – Τον αναζητούν οι αλβανικές Αρχές

featured image


Εν αναμονή της έκδοσης του διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον «Σπάρτακ», τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται στην Αλβανία και από τις αρχές της γειτονικής χώρας, τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον 45χρονο, είναι ανατριχιαστικά.

Η αστυνομία της Αλβανίας έκανε έφοδο στο πατρικό σπίτι του βιαστή, αλλά δεν βρήκε κάτι χρήσιμο και συνεχίζει την αναζήτησή του.

Θυμίζουμε ότι ο 45χρονος Αλβανός τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου βίασε υπό την απειλή μαχαιριού μια 34χρονη που βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, ενώ το ίδιο βράδυ επιχείρησε να βιάσει ακόμα μία γυναίκα μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της, αλλά ευτυχώς έβαλε τις φωνές και γλίτωσε.





«Για μένα είναι πεθαμένος»

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του αλκοολικού με την κακοποιητική συμπεριφορά και το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο, η οποία ζούσε με το γιο της μετά τον χωρισμό του (είναι και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών), τελεί υπό σοκ και δηλώνει ότι ο γιος της έχει πεθάνει για εκείνη.

«Λέω θα πάρω την αστυνομία, με τραβάει έτσι, μου κάνει εδώ έτσι… Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω, για μένα δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, που έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω», είπε στην ΕΡΤ.



Βίαια ξεσπάσματα και νέα καταγγελία

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τους γείτονες του 45χρονου, αυτός είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα και συχνά  μέσα από το σπίτι του ακούγονταν φωνές, σε σημείο να έχει κληθεί αρκετές φορές και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Mega πάντως, ο 45χρονος είχε επιτεθεί πάλι σε γυναίκα πριν από έξι μήνες.






Τότε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, με άγνωστο τρόπο κατάφερε να παρασύρει μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του, την κακοποίησε, την τραυμάτισε σοβαρά και γλίτωσε μόνο επειδή οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν το 100.

Μάλιστα, γείτονες του βιαστή, λένε ότι είχαν βρει στην είσοδο αίματα.

newsbreak.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...