Έσβησε τις φωτο με τον άντρα της, άλλαξε τα μαλλιά της: Το νέο λουκ της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το χωρισμό - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Έσβησε τις φωτο με τον άντρα της, άλλαξε τα μαλλιά της: Το νέο λουκ της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το χωρισμό

featured image




Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, με την είδηση να σκάει σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τον Αύγουστο του 2012, η ηθοποιός παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, μετά από έναν μήνα σχέσης, στη Δονούσα, ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη.

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει αθόρυβα, από τις αρχές του φθινοπώρου και ο καθένας ξεχωριστά προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του υπό τις νέες συνθήκες, με πρώτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά.

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση του χωρισμού, ενώ την ίδια στιγμή, η ηθοποιός έσβησε τις φωτογραφίες με τον σύζυγό της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, κρατώντας μόνο μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά τους, ενώ προχώρησε και σε unfollow, προδίδοντας την τεταμένη σχέση τους.

Οι δύο αναρτήσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά την είδηση του χωρισμού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που εκτός από τη σειρά “Τα Καλύτερά μας Χρόνια” στην οποία πρωταγωνιστεί, κάνει και επιλεκτικές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.



Έτσι, πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποίησε εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus και πολλοί αγαπημένοι φίλοι-συνεργάτες έδωσαν το παρών για να την τιμήσουν, ωστόσο, απουσίαζε ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, πυροδοτώντας τις φήμες χωρισμού.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός έκανε και τις πρώτες αναρτήσεις της, μετά την είδηση του χωρισμού, με τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου, στον γνωστό μουσικό χώρο.

Με νέα εμφάνιση η Κατερίνα Παπουτσάκη

Παράλληλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, υιοθετώντας μακριά μαλλιά, με τα οποία είχε γίνει γνωστή στο κοινό, αφήνοντας πίσω το καρέ, το οποίο κράτησε για αρκετό διάστημα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...