Δεν έπεισε ο σουβλατζης με τις κοκαίνες τον ανακριτή και τον έστειλε φυλακή - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Δεν έπεισε ο σουβλατζης με τις κοκαίνες τον ανακριτή και τον έστειλε φυλακή

featured image


Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο ιδιοκτήτης κεντρικής ψησταριάς, ο οποίος φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Πάτρα.

Ο νεαρός πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν Ανακριτή και Εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Μαζί με τον 23χρονο απολογήθηκαν και ακόμη 2 συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα.



Μετά την απολογία τους, Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ τους επιβλήθηκε και χρηματικό ποσό, ως εγγύηση. Υπενθυμίζεται ότι οι 3 κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, ενώ είχαν στην κατοχή τους σχεδόν 128 γραμμάρια κοκαΐνης και 7,1 κιλά κάνναβης, ποσότητες που βρέθηκαν και κατά τη διάρκεια ερευνών των αστυνομικών στα σπίτια τους και σε ένα διαμέρισμα-αποθήκη στην Πάτρα.

Βρέθηκαν ακόμη τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, καθώς και 9.500 ευρώ, καθώς επίσης ένα αυτοκίνητο και δύο μοτοσικλέτες που κατασχέθηκαν. Ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται ο 23χρονος ιδιοκτήτης κεντρικής ψησταριάς της Πάτρας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...