«Ήταν εξυπηρέτηση, πρώτη φορά το έκανα» – Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη reality που συνελήφθη με κοκαΐνη - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

«Ήταν εξυπηρέτηση, πρώτη φορά το έκανα» – Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη reality που συνελήφθη με κοκαΐνη

featured image
Για πιθανή παγίδα που μπορεί να του έστησαν κάνει λόγο ο πρώην παίκτης του Power of Love, Α.Κ. ο οποίος συνελήφθη με 235 γραμμάρια κοκαΐνης στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Ο ίδιος δήλωσε μέσα από τα κρατητήρια ότι έχει μετανιώσει και ζήτησε συγγνώμη από τη οικογένειά του. 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη από εμένα προς την οικογένειά μου, τους φίλους μου και από τον κόσμο. Δεν είμαι ούτε έμπορος, ούτε χρήστης, δεν καπνίζω, δεν πίνω και γενικά έχω μια πάρα πολύ καλή αθλητική ζωή, όπως με ξέρουν όλοι. Θέλω να προσθέσω ότι η ποσότητα αυτή ήταν εν αγνοία μου πάνω από όλα και δεν είχα σκοπό να μεταφέρω ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν ένα μεγάλο λάθος όλο αυτό το πράγμα. Επίσης είδα ότι στα social media χαρακτηρίζουν για το αμάξι μου ότι το έχω πάρει από εκεί, από αυτά τα πράγματα. Δεν ισχύει ποτέ κάτι τέτοιο. Το αμάξι το έχω πάρει με δόσεις, το χρωστάω ακόμα και ό,τι έχω φτιάξει, το έχω φτιάξει με πολύ κόπο και ιδρώτα, μόνος μου. Ακόμα επίσης και όταν βγήκαμε από το ριάλιτι, όλοι οι παίκτες έκαναν διακοπές και εγώ με 40 βαθμούς έβαζα ακόμα air-condition. Τι να πω, δεν ξέρω, ζητώ και πάλι χίλια συγγνώμη. Πάνω από όλα είμαι μετανιωμένος γιατί για πρώτη φορά έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου και θα είναι και η τελευταία. Ελπίζω να μπορέσω και να έχω την ευκαιρία να αποδείξω το τι είμαι και το ποιος είμαι στον κόσμο, όπως με ξέρουν όλοι είμαι εργατικός, ένα πολύ καλό παιδί. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το κυριότερο που μας ενδιαφέρει και δεν έχω απασχολήσει ποτέ τις αρχές», είπε ο 39χρονος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνας».«Κάποιος μου είπε ”έχω κάτι για έναν φίλο, πάνω στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι κάτι, είναι λίγο κόκα, πολύ μικρή ποσότητα για τον εαυτό του. Θα στο βάλω εγώ πίσω στο πορτ μπαγκάζ, δε θα το δει κανένας, εσύ απλά θα μου κάνεις μια εξυπηρέτηση, θα το πας πάνω”. Του λέω εγώ ”τι πράγματα είναι αυτά. Τέλος πάντων εντάξει”. Και έτσι το πήγα», περιέγραψε ο παίκτης ριάλιτι, προσθέτοντας: «Μου είπε ”θα έβγαζες ένα χαρτζιλίκι 1.000 ευρώ”. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο, ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, από το πουθενά».

Για τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του, ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν από τη δουλειά του, από τα ενοίκια του μαγαζιού και κάποιες άλλες υποχρεώσεις.

newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...