«Γιατί θα εκτίσει μόνο το 1/3 της ποινής του»: Ξέσπασε η μητέρα της Έμμας για τον 25χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή της κόρη της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

«Γιατί θα εκτίσει μόνο το 1/3 της ποινής του»: Ξέσπασε η μητέρα της Έμμας για τον 25χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή της κόρη της

featured image


Τον λόγο για τον οποίο ο άνθρωπος που σκότωσε την κόρη της, ήταν ελεύθερος ρωτά τον πρωθυπουργό μέσα από συνέντευξή της, η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας.

Η μητέρα της 21χρονη Εμμανουέλας, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη, απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό μέσω δηλώσεών της στο Star.

«Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1:20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση. Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3.



Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα. Οι περήφανοι γονείς της Έμμας, της Έμμας του παιδιού όλη της Ελλάδας».

Όπως ανέφερε μάλιστα το ρεπορτάζ του Star η μητέρα της Έμμας επικοινώνησε με εκείνη του άτυχου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή που είχε χάσει τη ζωή του με αντίστοιχο τρόπο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η μητέρα της Έμμας, ευχαρίστησε τη μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα λέγοντάς της πως αν δεν ήταν εκείνη – έπειτα από παρέμβαση της οποίας αυστηροποιήθηκε ο σχετικός νόμος – ο δολοφόνος της κόρης της δεν θα είχε προφυλακιστεί.

Δείτε το βίντεο:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...