"Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του" - Με βεντέτα απειλεί ο πατέρας του 16χρονου - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

"Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του" - Με βεντέτα απειλεί ο πατέρας του 16χρονου

featured image


Ένας 30χρονος Ρομά, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγάρωνέχοντας δεχτεί πυροβολισμό, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:30 στον καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων, όπου έπεσαν πυροβολισμοί.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι δύο άνδρες που βρίσκονταν στην ίδια παρέα, διαπληκτίστηκαν βρισκόμενοι υπό την επήρεια αλκοόλ, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον άλλον. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματίας πήγε μόνος του στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, όπου και ανέφερε ότι δέχθηκε πυροβολισμό. Ωστόσο, ενόσω έψαχναν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν σε εφημερεύον νοσοκομείο, ο άντρας ξεψύχησε.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ο αιματηρός καβγάς ξέσπασε για οικονομικούς λόγους, με τον νεαρό που τραυματίστηκε θανάσιμα να φέρεται να χρωστούσε χρήματα στον άνδρα που τον πυροβόλησε, κάτι που «πυροδότησε» τον μοιραίο διαπληκτισμό. Την ώρα του καβγά το θύμα βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού του, με τον δράστη να τον πυροβολεί έξι φορές με 9αρι πιστόλι. Οι συγγενείς του θύματος κατονόμασαν στις Αρχές τον δράστη και αυτή την ώρα υπάρχει σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.



«Αν ο αστυνομικός αφεθεί ελεύθερος θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα»

Την ώρα που συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από ομάδες Ρομά ανά την Ελλάδα, για τον πυροβολισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης από αστυνομικό, ο πατέρας του νεαρού που χαροπαλεύει, απειλεί για «άσχημα πράγματα», στην περίπτωση που ο δράστης αφεθεί ελεύθερος.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά… πράγματα άσχημα θα γίνουν», τόνισε αρχικά ο πατέρας του 16χρονου Ρομά, μιλώντας στο MEGA.

«Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός… ο αστυνομικός […] Μεγαλώνει δυο παιδιά… Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω… Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα, όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω», πρόσθεσε.

  • Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα του 16χρονου:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...