Εφιάλτης για τον Τσάκα του Big Brother – «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Εφιάλτης για τον Τσάκα του Big Brother – «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου»

featured image


Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γνωστός ως Τσάκας ήταν ο νικητής του πρώτου «Big Brother».

Όταν τον γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό ήταν αρραβωνιασμένος με την Αγνή την οποία παντρεύτηκε και χώρισε. Όμως η δεύτερη σύζυγός του όπως δηλώνει σήμερα ήταν η καταστροφή του. «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη. Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ».13 1

Στη συνέχεια αναφέρθηκε μιλώντας στην εφημερίδα Political και στην τωρινή σύντροφό του, Μαρίνα Κοβουσιάδη.

282058442 5514506678580219 2663099492083308973 n

«Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...