”Πάγωσαν” όταν ξέθαψαν την Γιαγιά- Μετά τις έβαλαν ξανά νυχτικιά και…. - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

”Πάγωσαν” όταν ξέθαψαν την Γιαγιά- Μετά τις έβαλαν ξανά νυχτικιά και….

featured image


Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία, αφού μια οικογένεια προχώρησε στην εκταφή της γιαγιάς της και όταν ξέθαψαν τη σωρό της ηλικιωμένης, διαπίστωσαν ότι είχε μείνει «σχεδόν αναλλοίωτη».

Έτσι, αποφάσισαν να την ντύσουν με ρούχα και να την κυκλοφορήσουν έξω στο δρόμο, ενώ κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο.

Όπως αναφέρει η nypost, το μακάβριο και ταυτόχρονα σουρεαλιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από νεκροταφείο La Colonia στην περιοχή Jarabacoa. Εκεί οι συγγενείς της Margarita Rosario αποφάσισαν -για άγνωστο λόγο ακόμη- να προχωρήσουν στην εκταφή της.

Όταν άνοιξαν το φέρετρο λοιπόν, είδαν ως το κεφάλι της ήταν γεμάτο μαλλιά, σε όλο το σώμα διατηρούσε λίγο δέρμα, ενώ είχε σε καλή κατάσταση αρκετά οστά της.



Έτσι, την έντυσαν με ένα λευκό νυχτικό και την κράτησαν όρθια, ενώ βγήκαν έξω από το νεκροταφείο και έκαναν βόλτες.

«Ήταν καλός άνθρωπος στη ζωή. Γι’ αυτό διατηρείται ακόμα», είπε ένας κάτοικος της περιοχής που είδε το γεγονός, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «το σώμα είναι άθικτο. Απίστευτο δέρμα, σαν να μην έχουν περάσει τα χρόνια… συνεχίζει να στέκεται όρθιο και τώρα».

Μάλιστα, η οικογένεια της τράβηξε και σχετικό βίντεο, όμως παρόλα αυτά, ορισμένοι ενοχλήθηκαν από αυτή τη μακάβρια κίνηση.

«Αφήστε τη φτωχή γιαγιά να ξεκουραστεί», είπε ένας και κάποιος άλλος ανέφερε πως «μα τι ανάγκη είχαν να το βγάλουν; Δεν αφήνουν πια ούτε τους νεκρούς να αναπαυθούν εν ειρήνη».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...