Έκκληση της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο να αφήσει την εθνική Πορτογαλίας στο Κατάρ - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Έκκληση της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο να αφήσει την εθνική Πορτογαλίας στο Κατάρ

featured image


Ηαπόφαση του Φερνάτο Σάντος να αφήσει εκτός αρχικής αποστολής της εθνικής Πορτογαλίας στο ματς με την Ελβετία τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει αίσθηση και η αδερφή του ποδοσφαιριστή τον εκλιπαρεί να αφήσει την ομάδα στο Μουντιάλ 2022 και να φύγει.

Σύμφωνα με τη Sun η Έλμα Αβέιρο με story που ανέβασε στο Instagram τονίζει πως «του ζήτησα τόσο πολύ να φύγει. Χωρίς να κοιτάξει πίσω. Όχι άλλες διαμάχες. Όχι άλλος πόνος. Κατέβασε το κεφάλι του, σκέφτηκε πόσα πολλά έχει κάνει ήδη και πόσα έχει πετύχει και έμεινε. Ήταν τόσα πολλά. Έμεινε και είδε πόσο τεράστιος είναι. Πόσο γιγαντιαίος είναι. Ευχαριστώ».Έπειτα, έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση που ανέφερε το εξής:

«Ήθελα να έρθει σπίτι, να αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι εντάξει. Να του υπενθυμίσουμε όσα πέτυχε και από πού προήλθε. Πραγματικά, ήθελα να μην πάει πουθενά, υποφέραμε αρκετά. Είμαι πολύ λυπημένη με όσα διάβασα και άκουσα, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου, στη χώρα του. Πραγματικά, πολύ λυπημένη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...