Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αφού την πυροβόλησε, φέρεται να έβαλε το όπλο στην κατάψυξη - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αφού την πυροβόλησε, φέρεται να έβαλε το όπλο στην κατάψυξη

featured image


Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Βάμβα και μέσα στο διαμέρισμα, βρήκαν τη 19χρονη στον καναπέ νεκρή και το όπλο του εγκλήματος στην κατάψυξη.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 19χρονης barwoman από τον 24χρονο barman φίλο της στον Πειραιά, προκύπτουν από την ερευνά της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα ξημερώματα το ζευγάρι επιστρέφοντας από τη δουλειά, άρχισε και πάλι να τσακώνεται.

Ο άνδρας, υπό την επήρεια κοκαΐνης, έβγαλε ένα πιστόλι και τη στιγμή που η 19χρονη βρισκόταν στον καναπέ, τη σημάδεψε, πίεσε τη σκανδάλη και την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι.Στη συνέχεια, πήρε το όπλο, το έκρυψε στην κατάψυξη και πήγε μόνος του στο Α. Τ Δημοτικού Θεάτρου.

Εκεί, ψύχραιμα, είπε στους αστυνομικούς: «Hρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τη σύντροφό μου μέσα στο διαμέρισμα». Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Βάμβα και μέσα στο διαμέρισμα, βρήκαν τη 19χρονη στον καναπέ νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι και το όπλο του εγκλήματος καταχωνιασμένο στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος είχε εμμονές και ζήλευε παράφορα τη σύντροφό του. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δούλευε σε ένα μπαρ στην Τρούμπα και η 19χρονη εργαζόταν σε νυχτερινό κατάστημα στην Καλλιθέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...