Δεν ξανάγινε: Μήπως το παράκαναν λίγο με το σκηνικό του Big Brother της Αλβανίας; - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Δεν ξανάγινε: Μήπως το παράκαναν λίγο με το σκηνικό του Big Brother της Αλβανίας;

featured image


Ο Μεγάλος Αδερφός επέστρεψε στη γειτονική Αλβανία, με το σκηνικό που ετοίμασε η παραγωγή να προκαλεί συζήτηση.

Το Big Brother αποτελεί το πιο δημοφιλές παιχνίδι εγκλεισμού παγκοσμίως και ίσως το πιο επιτυχημένο ριάλιτι που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ειδικά αν μιλάμε για την πρώτη του σεζόν, στην οποία ο Πρόδρομος και ο Τσάκας έκαναν σχεδόν όλη τη χώρα να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Από τότε έχουμε δει τον Μεγάλο Αδερφό να επιστρέφει αρκετές φορές τηλεοπτικά, ενώ κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και σε αρκετές χώρες του πλανήτη. Τις τελευταίες ημέρες είδαμε τη νέα σεζόν του Big Brother να κάνει πρεμιέρα στην γειτονική Αλβανία, μόνο που το σκηνικό που είχε ετοιμάσει η παραγωγή προκάλεσε συζητήσεις.

Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα κόνσεπτ, το οποίο δεν το έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα σε κανένα σόου, σε καμία εκπομπή. Στο αλβανικό Big Brother τον πρώτο λόγο έχουν οι χορηγοί, οι οποίοι βρίσκονται κυριολεκτικά παντού. Στα ντουλάπια, στους καναπέδες, στους τοίχους, στα πατώματα, στις οθόνες, στα μπάνια, στα δωμάτια.

....



....

Όπου κι αν γυρίσει η κάμερα βλέπουμε αφίσεις, neon φώτα, επιγραφές, διαφημίσεις και λογότυπα από διάφορα brands, τα οποία φυσικά έχουν δώσει χρήματα στην παραγωγή για να στηθεί όλο το ριάλιτι.

....

....

Μάλιστα, είναι τέτοια η «μάχη» που έχουν δώσει οι χορηγοί για να μπουν στο Big Brother, που ακόμη και ο μεγάλος κλασσικός καναπές που βρίσκεται στη μέση του σαλονιού, έχει βαφτεί σε διαφορετικά χρώματα, ένα για κάθε brand.

....

Και φτάνουμε τελικά στο ερώτημα: Mήπως το παράκαναν λίγο με το σκηνικό;





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...