Η κατάρα του λαχείου – «Μακάρι να μην είχα κερδίσει ποτέ» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Η κατάρα του λαχείου – «Μακάρι να μην είχα κερδίσει ποτέ»

featured image


Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που η Jane Park κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες στο λαχείο EuroMillions. Ήταν μόλις 17 ετών. Η νεότερη νικήτρια του EuroMillions στη Βρετανία.

Στα 27 της χρόνια σήμερα, μίλησε για το γεγονός πως η μεγάλη νίκη δεν της έφερε την ευτυχία. Δεν θα το ευχόταν μάλιστα σε κανέναν. Εμφανίστηκε σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής Dr Phill και συζήτησε τα μειονεκτήματα της νίκης στην κλήρωση για το EuroMillions.

Στο επεισόδιο της εκπομπής του CBS με τίτλο «η κατάρα της λοταρίας», η Jane παραδέχτηκε πως ήταν πολύ νέα για να αντιμετωπίσει όλα όσα ακολούθησαν. Δέχτηκε απειλές και την έντονη αρνητική προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Μετά την εμπειρία, εκτιμά ότι θα πρέπει να αυξηθεί το κατώτατο όριο ηλικίας για το λαχείο. Αυτή η νίκη, όπως υποστήριξε, της κατέστρεψε τη ζωή.

Αφού συζήτησαν για την αρχική αντίδραση της influencer στη νίκη του 2013, περιέγραψε τα συναισθήματά της. Είχε τρέξει αμέσως σπίτι για να ενημερώσει τους δικούς της. Όταν επιβεβαιώθηκε η νίκη της, ενθαρρύνθηκε να το δημοσιοποιήσει λόγω της ηλικίας της. Ήταν κάτι πρωτοφανές.

«Κανείς δεν προειδοποιεί πραγματικά»

Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα, παραδέχτηκε ότι αρχικά τρελάθηκε λίγο. «Ξέσπασα λίγο γιατί δεν ήξερα την αξία του ενός εκατομμυρίου λιρών. Δεν είχα δει ποτέ τόσα χρήματα. Δεν ήξερα κανέναν που να έχει τόσα χρήματα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο τα σπατάλησα σε πράγματα που πάντα ήθελα».



«Εύχομαι να μην το είχα κερδίσει ποτέ. Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν» ήταν το σχόλιό της όταν το θέμα στράφηκε στην κακοποίηση που βίωσε. Είχε stalkers, ανθρώπους να απειλούν τη ζωή της, ανθρώπους που σχολίαζαν ό,τι κι αν έκανε. Η ίδια μάλιστα περιέγραψε τον εαυτό της ως μια νεαρή αφελή 17χρονη.

Μιλώντας για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, περιέγραψε τον φόβο που αισθάνθηκε όταν κατέληξε στο νοσοκομείο με σήψη. «Κυριολεκτικά πίστευα πως θα πεθάνω. Δεν ξέρω τι μου συνέβαινε. Μου είπαν ότι μου αντέδρασε ο οργανισμός μου στο αναισθητικό». Χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για ένα μήνα μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Ανέφερε μάλιστα πως κάποιες επεμβάσεις δεν θα τις έκανε ποτέ αν δεν είχε κερδίσει τα χρήματα.

«Δεν μετανιώνω για τα χρήματα που ξόδεψα. Το μόνο που μετανιώνω είναι το γεγονός ότι δημοσιοποίησα τη νίκη», σημείωσε η influencer. «Αυτοί οι άνθρωποι που με χαρακτήριζαν ηλίθια και συζητούσαν για τις αποφάσεις μου, δεν με έχουν γνωρίσει ποτέ. Πιθανότατα δεν με έχουν δει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τότε, η εκατομμυριούχος επιχειρούσε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την αύξηση του ορίου ηλικίας του λαχείου από τα 16 στα 18 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάτι που άλλαξε πράγματι, με την Jane Park να αισθάνεται επηρέασε τη σχετική απόφαση.

Όσο για το τι πιστεύει για την «κατάρα της λοταρίας»; «Είναι ένα πολύ σκοτεινό παραμύθι για το οποίο δεν νομίζω ότι κανείς σε προειδοποιεί πραγματικά».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...