ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σιωπούν εμπρός στο αίσχος του Κολωνού. Γιατί; - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σιωπούν εμπρός στο αίσχος του Κολωνού. Γιατί;

featured image


Ο τρόπος με τον οποίο ένα πανίσχυρο κύκλωμα προσπαθεί να κλείσει άρον – άρον την φρικτή υπόθεση ομαδικών βιασμών ενός τουλάχιστον παιδιού στον Κολωνό, είναι εξόφθαλμος. Υπό κανονικές συνθήκες, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχουν βγει στα κάγκελα και να απαιτούν να πέσει άπλετο φως σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση η οποία γίνεται ακόμα πιο ύποπτη από την προσπάθεια συγκάλυψης η οποία είναι μεθοδευμένη και πολυδαίδαλη.

Το πρώτο σκάνδαλο με το οποίο θα έπρεπε να έχουν ασχοληθεί τα δύο κόμματα, είναι το γεγονός ότι η λίστα με τους υπόπτους βρισκόταν σε κάποια χέρια, την ώρα που οι δικηγόροι της μητέρας που έχει προφυλακιστεί, δεν είχαν πάρει καν την δικογραφία στα χέρια τους!

Ήταν μάλιστα τόσο βρώμικα τα χέρια που είχαν τη λίστα στη διάθεσή τους, που οργανώνουν και συντονισμένες διαρροές προκειμένου να ενοχοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας μέλη και στελέχη των δύο κομμάτων τα οποία φέρονταν να είχαν επαφές με το 12χρονο κορίτσι. Το γεγονός αυτό από μόνο του θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει πολιτικό σεισμό, καθώς το βρώμικο κύκλωμα που προσπαθεί να συγκαλύψει την υπόθεση είχε την ευκαιρία να διερευνήσει κάθε όνομα από τα δεκάδες που φέρονται να βρίσκονται στη λίστα, προκειμένου να μάθει ακόμα και τις πολιτικές πεποιθήσεις του!



Είναι αυτονόητο ότι οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος στον βιασμό του κοριτσιού πρέπει να συνθλιβεί από την ελληνική δικαιοσύνη, ανεξάρτητα της «πολιτικής τοποθέτησης». Το γεγονός όμως ότι διέρρευσαν ονόματα επιλεκτικά από ένα σκοτεινό κύκλωμα, τα οποία τελικά δεν κατηγορήθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι ‘επώνυμοι και ισχυροί» παιδοβιαστές που σύμφωνα με αξιόπιστες καταγγελίες ανήκουν στον πολιτικό και το επιχειρηματικό χώρο, θα αρκούσε για να υπάρξει αντίδραση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Το γεγονός ότι η μητέρα προφυλακίστηκε λίγο πριν το κορίτσι ξεκινήσει τις αναγνωρίσεις των υπόπτων με αποτέλεσμα να πληγεί ψυχολογικά και να σταματήσει, είναι επίσης εξαιρετικά ύποπτο. Εάν μάλιστα ισχύουν στο ελάχιστο οι καταγγελίες των δικηγόρων της προφυλακισμένης ακόμα και σήμερα μητέρας, θα έπρεπε να ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως…

Το γεγονός ότι μάθαμε ακόμα και για το «τελευταίο εικοσάρικο» που είχε κατατεθεί στον λογαριασμό της μητέρας, δεν μάθαμε όμως τίποτα για τους λογαριασμούς του Ηλία Μίχου! Ενώ ακούγονται πολλά ακόμα και για ύπαρξη εμβασμάτων το που θα προκαλέσουν σεισμό εάν αποκαλυφθούν.

Τέλος, το γεγονός ότι η έρευνα των αρχών είχε διαρρεύσει στον Μίχο, γεγονός που τεκμηριώθηκε από τρεις διαφορετικές καταγγελίες, θα έπρεπε επίσης να έχει προκαλέσει την δυναμική αντίδραση της αντιπολίτευσης. Ποιοι τον ενημέρωσαν, ποιους προσπάθησαν να καλύψουν, ποιος κατάφεραν τελικά να καλύψουν;

Με απλά λόγια, η υπόθεση του Κολωνού αρχίζει πλέον και προσομοιάζει στην υπόθεση του Ντιτρού στο Βέλγιο, με την διαφορά ότι εκεί εκατοντάδες χιλιάδες Βέλγοι βγήκαν στο δρόμο και υποχρέωσαν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να τιμωρήσει τους παιδεραστές. Στην Ελλάδα δεν μιλά καν η αντιπολίτευση, παρότι στοχοποιήθηκε σκανδαλωδώς από το κύκλωμα συγκάλυψης…

newsbreak.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...