Χαμός στο twitter για «στημένες» ιστορίες… Οι επόμενες κινήσεις του Ατζούν. - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Χαμός στο twitter για «στημένες» ιστορίες… Οι επόμενες κινήσεις του Ατζούν.

featured image


Είναι γεγονός πως ο Ατζούν σε αυτά είναι μετρ. Καλλιτέχνης. Ξέρει να στήνει ίντριγκες από το πουθενά. Κάτι τέτοιο έγινε και τώρα με την ιστορία του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα.

Και μετά τα πλάνα από το drone που φυσικά έπαιξαν και στο τρέϊλερ έγινε παραλήρημα στο twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν πως πρόκειται για μια ξεκάθαρα στημένη ιστορία από την παραγωγή.

Άλλωστε το ειδύλλιο του Μπο με την Καρολίνα ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ πρόσφατο, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη πως ήταν ή είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο. Πάντως και ο Μπο και η Ελευθερίου βρίσκονται στον προθάλαμο του ριάλιτι. Και όχι βέβαια για τις αγωνιστικές τους ικανότητες.



Ο Τούρκος βλέπει πως οι παλιές ιστορίες δεν πουλάνε. Το Βασάλος – Βαλαβάνη και Μαρτίκας – Ανδριώτου τελείωσαν πριν καλά – καλά αρχίσουν.

Το Σάκης – Μαριαλένα έχει κουράσει πολύ και δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Και από αύριο επίσης αρχίζουν τα φονικά στο «Σασμό» και στη «Γη της Ελιάς».

Κάπως έπρεπε λοιπόν ο Τούρκος να αντεπιτεθεί. Γιατί μπορεί το φετινό «Survivor» να ξεκίνησε πολύ καλά σε ποσοστά τηλεθέασης όμως ξεφούσκωσε αρκετά γρήγορα και μάλιστα στο «ψαχνό» του απέναντι από τις σειρές κάνει ακόμη και 13αρια.

Και αν πέσει ο μέσος όρος του ριάλιτι στο 16% – 17% τότε εκεί όντως θα υπάρχει πρόβλημα…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...