Ο Μαρινάκης χώρισε την Φειδάκη – Το κόλλημα… το κυνηγητό και το άκυρο - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μαρινάκης χώρισε την Φειδάκη – Το κόλλημα… το κυνηγητό και το άκυρο

featured image


Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες κοσμικές νεαρές… ναι ναι… αυτές που σπουδάζουν χωρίς να ασκούν σχεδόν ποτέ το επάγγελμα που επέλεξαν έχουν τρείς αδυναμίες. Να φαίνονται καλά στις φωτογραφίες, να προωθούν το φιλανθρωπικό έργο τους – μιας και κάθε τι φιλανθρωπικό εμπίπτει στην εφορία – και να βρουν τον άντρα που θα τις κάνει να ζήσουν ώς βασίλισσες.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια τέτοια ιστορία που κανείς δεν τολμά να ακουμπήσει γιατί πολύ απλά τα ονόματα κάνουν “τζίζ”.  Η διαφορά είναι πώς στον δικό μου ιστότοπο δεν έχω “λίστα με αγαπημένους και μισητούς” αλλά γράφω για όλους.

Έτσι λοιπόν θα σας μεταφέρω πληροφορίες που συνέλεξα απο το κοσμικό Λονδίνο για έναν πολύ επεισοδιακό χωρισμό. Του Μιλτιάδη Μαρινάκη και της Αγγελίνας Φειδάκη.



 

Μετά απο πολλές ερωτικές περιπέτειες – εγχώριες και μη – ο Μίλτος αποφάσισε να μείνει για περισσότερα απο τρία χρόνια με την Αγγελίνα Φειδάκη. Ναι…ναι. Το κορίτσι της γνωστής οικογενείας με τα κλιματιστικά.

Η Αγγελίνα κατάτι μεγαλύτερη απο τον νεαρό επιχειρηματία, έβλεπε στο πρόσωπο του γοητευτικού νεαρού το μέλλον που πάντα ονειρευόταν. Όμως τα όνειρα γκρεμίστηκαν όταν ο Μιλτιάδης την χώρισε.

Τι κι αν η σχέση τελείωσε και ο Μαρινάκης έχοντας ώς προτεραιότητα τις επιχειρήσεις… και την Νότιγχαμ Φόρεστ της έριξε άκυρο;

Εκείνη δεν μπόρεσε να το χωνέψει ποτέ. Παρότι προσπάθησε και με τον Βαρδή Junior, με τον γιό του Σαραντόπουλου… και τον γιό των Λιβανέζων Χούρι… δεν εισέπραξε την ανταπόκριση που επιθυμούσε. Για τις κακές γλώσσες “επεδίωκε”.

Και τι έκανε; Μαθαίνω πώς αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο για να είναι κοντά στον Μιλτιάδη. Τόσο κοντά που πλέον έχει αρχίσει να ενοχλεί. 

Κορίτσι μου χώνεψέ το. Το “εργάκι” κρύωσε. Μιλάμε για πολλά BTU απόσταση. Θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Άλλωστε το ψάχνεις… καθώς δεν έχεις αφήσει κοσμική εκδήλωση να περάσει χωρίς να πάρεις “απουσία”. Να πώ για την βάφτιση του Κούστα ή για το St. Barts; Ξέρεις εσύ!

nassosblog.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...