Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν πλαστικές αλλα... το έκρυψαν! - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν πλαστικές αλλα... το έκρυψαν!

featured image


Άλλαξαν πρόσωπο, πολλά σημεία του σώματός τους και… φούσκωσαν το στήθος τους. Η λίστα είναι μεγάλη, όμως η συγκεκριμένη λίστα αφορά γυναίκες που το έκαναν, φάνηκε, αλλά δεν το παραδέχθηκαν ποτέ.

Πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν προχωρήσεις σε πλαστικές, είτε στο πρόσωπο, είτε στο σώμα, αλλά οι περισσότερες αποφεύγουν να το παραδεχτούν.

Μπορεί να είναι αψεγάδιαστες, αλλά κάποιες διάσημες Ελληνίδες, προκειμένου να έχουν αυτό το αποτέλεσμα, ξάπλωσανστο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού για να κάνουν μικρές ή μεγάλες αλλαγές πάνω τους.

Ποιες διάσημες Ελληνίδες έχουν κάνει πλαστικές

Κατερίνα Λέχου

Αν έχεις δει τη διαφήμιση του 1991, όπου πρωταγωνιστεί η Λέχου, το πιθανότερο είναι να μη την αναγνωρίσεις, αφού εκτός από την ηλικία, έχει αλλάξει και η μύτη της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Είναι κι αυτή από τις διάσημες Ελληνίδες που έχουν πειράξει την εμφάνισή τους, με μικρή τροποποίηση στη μύτη.

Φαίη Σκορδά

Μικρή αλλαγή έχει κάνει η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, δεν παύει να την έχει πειράξει τη μύτη.

Νίκη Κάρτσωνα

Εμφανής η διαφορά και στην περίπτωση της Νίκης Κάρτσωνα

Νίνα Λοτσάρη

Από τα χέρια του πλαστικού έχει περάσει και η Νίνα Λοτσάρη που στα νιάτα της είχε πιο γαμψή μύτη.

Χριστίνα Λαμπίρη

Η παρουσιάστρια το έχει παραδεχτεί δημόσια πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη δεν είχε πάντα αυτό το τέλειο στήθος που όλοι βλέπουμε. Αρκετές αλλαγές παρατηρούμε και στο πρόσωπό της και μπορεί πλέον να θεωρεί ότι έχει γίνει καλή δουλειά πάνω της.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Έχει μεγάλες διαφορές σε πρόσωπο και στήθος. Βέβαια για το πρώτο δεν είμαστε σίγουροι, αλλά για το δεύτερο δεν χωράει αμφισβήτηση.

Ελένη Μενεγάκη



Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και να θέλει να το κρύψει δε μπορεί. Αρκετά νούμερα προστέθηκαν στο μπούστο της, κάνοντας τρομερή τη διαφορά και την ίδια ακαταμάχητη.

Άννα Βίσση

Μια από τις καλύτερες ελληνικές φωνές δε μπορούσε να πει όχι σε αυτές τις μαγικές αλλαγές. Η διαφορά με το πέρασμα των χρόνων τεράστια.

Χριστίνα Μουστάκα

Το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, μας έκανε να πιστέψουμε στην αρχή ότι όλα ήταν αγνά, φυσικά και όμορφα…. Πόσο λάθος κάναμε… Το αποτέλεσμα βέβαια εκπληκτικό.

Έλενα Παπαρίζου

Τεράστια διαφορά, τεράστια και η μαγκιά της, καθώς βγαίνει και το λέει χωρίς ντροπή. Τρομερές οι διαφορές σε όλα τα επίπεδα.

Δούκισσα Νομικού

Ελεονώρα Μελέτη

Και με το στήθος και χωρίς, έχω την εντύπωση ότι η προσωπικότητα είναι αυτή που σε κερδίζει πάνω της και μετά το υπόλοιπο όμορφο σύνολο.

Έλενα Παπαβασιλείου

Ένα ολόκληρο πρωινό δε σταμάτησε να μας δείχνει το στήθος της. Είχε πέσει πολύ δουλειά για να δημιουργηθεί και τελικά επήλθε δικαίωση. Έγινε γνωστή και απέκτησε φανατικό κοινό.

Ζέτα Μακρυπούλια

Έκανε και αυτή τις αλλαγές της, δίχως όμως να παρατηρείτε κάτι το τρομακτικό. Λίγα και καλά.

Δήμητρα Ματσούκα

Εμφανίστηκαν χείλη, έγιναν μερικές μικροαλλαγές γενικώς και παρόλο το πέρασμα των χρόνων, παραμένει όμορφη και σέξυ μέχρι και σήμερα.

Δέσποινα Βανδή

Η γλυκιά και χειμαρρώδεις τραγουδίστρια που πρωτογνωρίσαμε, έγινε το ποπ είδωλο της εποχής μας, με το καλογυμνασμένο κορμί και τις όποιες αλλαγές επέφερε ο πλαστικός πάνω της.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...