Η στιγμή που ξεθάβουν σε αυλή το ένοχο μυστικό του ιδιοκτήτη - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Η στιγμή που ξεθάβουν σε αυλή το ένοχο μυστικό του ιδιοκτήτη

featured image


H επιχείρηση στις Σέρρες καταγράφεται από κάμερα και λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, οδηγείται με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα για ναρκωτικά και όχι μόνο…

Οι πληροφορίες των αστυνομικών στις Σέρρες οδήγησαν για έρευνα στο σπίτι του και αποδείχθηκαν σωστές. Τα ναρκωτικά που έκρυβε και βρέθηκαν ήταν μόνο το ένα σκέλος της παράνομης δράσης του. Αίσθηση προκάλεσαν τα πήλινα αγγεία που είχε επεξεργαστεί με στόχο να τα πουλήσει ως αρχαία. Καθοριστική ήταν για ακόμα μια φορά η βοήθεια του αστυνομικού σκύλου που οδήγησαν τα βήματα του ελέγχου. Ο Έλληνας ιδιοκτήτης του σπιτιού, ετοιμάζεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης.

Συνελήφθη στις 23 Φεβρουαρίου του 2023 το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας Έλληνας, καθώς σε έρευνα στο σπίτι του, όπως επίσης στην αυλή και σε αποθήκες του, εντοπίστηκαν με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «ROXY» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και κατασχέθηκαν:



5 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 252 γραμμαρίων, που είχε κρύψει μέσα χώμα στην αυλή του σπιτιού του, 4 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 17,51 γραμμαρίων, 4 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 4,24 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης σε δοχείο με υγρό για την παρασκευή ελαίου κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό των ποσό 380 ευρώ.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία φορητή συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (τέιζερ), καθώς επίσης και 6 πήλινα αντικείμενα (αγγείο, κύπελλο κ.α.), τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε επεξεργαστεί προκειμένου να ομοιάζουν με αρχαία, με σκοπό την πώλησή τους.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...