«Μπορεί να δούμε την Πισπιρίγκου εκτός φυλακών» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

«Μπορεί να δούμε την Πισπιρίγκου εκτός φυλακών»

featured image


«Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών», είπε σήμερα ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος εξήγησε ότι η 34χρονη έχει αλλάξει εντελώς την στάσης της πλέον μέσα στις φυλακές.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που εκτίει ποινή για ιδιαίτερες κακουργηματικές πράξεις». Ωστόσο, «υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος (σ.σ. Μάνος Δασκαλάκης), διότι δεν ήταν μπροστά σε κανένα περιστατικό, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει μια προσωπική άποψη, μια προσωπική πικρία, έχει μια μεταλλαγμένη άποψη η οποία χωρίζεται σε δύο περιόδους, την πριν και την μετά. Από εκεί και πέρα πιστεύω, ότι στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης θα προσπαθήσει ο κ. Κούγιας να βγάλει αναξιόπιστο τον σύζυγο στα όσα κατέθεσε. Αυτό αν θα το καταφέρει ο δικηγόρος της είναι δικονομικό επιχείρημα».



Σχετικά με τη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι η διάθεσή της έχει αλλάξει και πλέον μιλά με τις συγκρατούμενές της.

«Πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη»

Στον Alpha, μίλησε μια συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου και είπε πως οι δυο τους έχουν μιλήσει αρκετές φορές «γιατί τώρα είναι πιο ομιλητική από τις αρχές». Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, η Ρούλα Πισπιρίγκου πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα επιστρέψει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη.

«Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Πού ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της», είπε η κρατούμενη.

«Το ύφος της αυτό προδίδει», κατέληξε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...