«Υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος» - Με δάκρυα στα μάτια έκανε έκκληση για βοήθεια ο πασίγνωστος Τούρκος σεφ Burak - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

«Υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος» - Με δάκρυα στα μάτια έκανε έκκληση για βοήθεια ο πασίγνωστος Τούρκος σεφ Burak

featured image


Συγκλονίζει το μήνυμα για βοήθεια που απευθύνει μέσω των social media ο γνωστός Τούρκος σεφ, Burak, ο οποίος έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο για τα βίντεο που δημιουργεί με τούρκικες συνταγές

Τούρκοι αστέρες και διασημότητες βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευαισθητοποιήσουν το κόσμο να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί τους σεισμόπληκτους, ενώ έστειλαν και τα συλλυπητήριά τους σε όσους έχασαν τη ζωή τους.

Ο φημισμένος τούρκος σεφ Burak δεν άντεξε μπροστά στη κάμερα και ξέσπασε μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που περνάει η Τουρκία, μετά τους σεισμούς που έχουν κόψει το νήμα σε χιλιάδες ανθρώπους..



«Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο λυπημένος είμαι εξαιτίας αυτής της καταστροφής. Είθε ο Θεός να δείξει έλεος σε όσους έχασαν τη ζωή τους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να το κάνει. Υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος, σε κακή κατάσταση. Μας στέλνουν μηνύματα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να κοινοποιήσουμε» λέει κλαίγοντας ο Burak.

Σε άλλο βίντεο ο σεφ βρίσκεται μπροστά στα χαλάσματα, ψάχνοντας συγγενείς του που αναπνέουν ακόμα κάτω από τα χαλάσματα. Ο διάσημος σεφ μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram του όπου ετοίμαζε ένα μεγάλο φορτηγό με τρόφιμα για να βοηθήσει τους πληγέντες από τον σεισμό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...